~Bara jag~, ~Härligt~

Firat 40 åringen~

Nu har vi haft fest för min älskling. Det blev väldigt lyckat, men jäklars vilken stress innan. Tråkigt att vissa inte kunde komma, sånt får man räkna med, och desto roligare att de som kom stannade så pass länge och verkligen bjöd på sig själva och stannade för R’s skull. Sen fanns det dom som försvann väldigt snabbt, vilket var jätte synd, då R bara fyller 40 en gång och att vi styr upp en fest händer typ aldrig!

Men, i det stora hela så är jag otroligt tacksam mot R’s släkt och vänner som verkligen förgyllde hans kväll! Så många skratt! Så hejdlöst roliga personligheter!

Så när jag tänker på hur jäkla roligt det blev vill jag nästan redan nu planera ihop en ny fest! Just för att vissa man aldrig träffar bjöd så på sig själva och allt blev så himla roligt!

Tack ni som kom!

Idag blev jag hemma från skolan. Ont i ryggen och bubblande mage. Men jag vet att jag kan läsa på moodle sen om dagens ämne och plugga in därifrån.

Kl 13 ska vi till Bumm läkaren med Max. Får se om det redan nu kan ställas en diagnos, eller om det blir flera möten för vidare utredning.

Sovit så dåligt den här veckan. Har så himla ont i ryggen och vaknar flera ggr per natt av ren smärta. Nu är den under bröstryggen men ovanför svanken. Blir fan tokig på att alltid ha ont! Så less på det här nu. Och övningarna från sjukgymnasten gör smärtan olidlig, men så ska det visst vara i början när blodcirkulationen ska dra igång i muskulaturen i ryggen. Jag har gått och spänt mig i så många år att cirkulationen inte funkar där. Men att det ska göra så ont är inte alls roligt! Jaja, bara hoppas att i slutänden så har musklerna byggt upp sig och smärtan minskat och jag kan arbeta med min rygg och behålla musklerna i den. Jag kommer aldrig kunna inte träna ryggen. Det är en ”för evig-behandling” där. Och det kan jag leva med. Bara det slutar göra ont!!

Ska slappa lite och faktiskt för en gångs skull blunda en stund. Sömnbristen tar knäcken på mig och jag fungerar knappt som människa. Ont i huvudet, uruselt humör och trött! SÅ TRÖTT!!!

Ha de!

Kram Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s