~Känslan idag~

Massor att göra~

Idag var jag i skolan på morgonen. Skulle dejta min älskade mamma för att hon skulle få hjälpa mig att handla inför festen. Men, jag var helt slut efter skolan. Ligger dessutom med sådan ångest då jag inte skrivit någon på min andra uppsats som ska vara inne på måndag. Jag har färdigställt min text om Gallstensanfall och känner mig väldigt nöjd, men har en uppsats till om Lungcancer som måste bli klar.

Jag mådde riktigt dåligt efter skolan. Hade ont i kroppen, var så trött att jag mådde illa, har självklart knappt sovit inatt, både Ebba & Sigge har haft vakna perioder från o till. Så himla tröttsamt.

Jag börjar känna mig ganska trasig.. Aldrig utvilad, alltid stressad, men missförstå mig rätt, jag är så glad över vart i livet jag står o hur långt jag kommit, men jag är trött. Jag verkligen längtar efter 1 vecka med 6 timmars ihållande sömn per natt. Jag längtar så!!

Nu blir det handla imorgon med mamsen. Sen hem o förbereda mat i den mån det går, duka upp, planera, fixa o dona.. Kan medge att det kommer vara skönt när det är över. När festen är ett faktum och jag förhoppningsvis har en glad och nöjd man.

Om han någonsin blir nöjd. Den här veckan har han bara huggit och känts som en klemakteriekossa i humöret. Fast iof, han har haft ont i halsen…. (en man som är förkyld,,,, behöver jag säga mer???)

Jaja, imorgon händer det. Imorgon gäller det.

All min styrka och mina tankar till mampap som båda har det tufft just nu. Och min fina Tessa.. Finns här för att lyssna och uppmuntra och du kan ösa ut allt på mig!

Ha det gott! Ta hand om varandra! Vet aldrig vad som kan hända i morgon ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s