adhd, ~Bara jag~, ~Känslan idag~

Examination Etik & Människans Livsvillkor~

Så då var redan 200 poäng inlästa och förstådda. Ett väldigt stort ämne det här med Etik. Livsåskådningar & Etnicitet ör övergripande fakta som jag skulle kunna gå igenom i evigheter. Och alla ”principer” och ”zoner”, det finns verkligen mycket att lära inom detta ämne, speciellt då man ska arbeta med människor. Jag har fortfarande ett oerhört behov av att lära, tycker det är ett väldigt spännande yrke jag kommer få utöva. Snart börjar iaf Specialpedagogik och det är ett ämne jag varit nyfiken på, och jag hoppas att det överträffar mina förväntningar.

Igår hade jag första passet vattengympa efter nästan 5 månaders uppehåll pga av diskbråcket och operation. Det var helt fantastiskt! Känna hur pulsen bara dundrade i öronen, hjärtat pumpar, musklerna skriker av ansträngningen och att känna att jag svettas i vatten! Helt otroligt skönt. Har lite lätt muskelvärk idag kan jag medge. På kvällen här började jag känna mig förkyld. Antingen så bryter det ut nu under natten men jag hoppas det är övergående och att jag mår tiptop imorgon. Imorgon kväll har jag bokat in ett pass på Djupvatten Tabata! Går ut hårt nu, har verkligen saknat att träna. Och längtar efter att se och känna resultat av träningen ♥️

Nu ska jag sova är tanken.

Imorgon ska Sara iväg och tänka sin käke med kontrastvätska i kroppen. Hon är lite nervös men det kommer få bra. Hon är modig och självsäker min dotter. Noel ska till Aleris imorgon o träffa en dietist. Han måste börja gå upp i vikt nu, läkarna vill annars ev bryta hans medicinering och det får bara inte hända! Alltså självklart måste han få i sig rätt näring för att växa, men tar vi bort Ritalinet så kommer det att bli helt kaos. Inte minst mellan honom och mej. 2 adhd huvuden passar inte ihop om bara en medicinerar. Vi får hoppas på att de skriver ut nya näringsdrycker åt honom. Så får vi bli noggrannare med att truga i honom dom. Jag hoppas bara att allt ska lösa sig till det bästa för honom..

Jag har inte skolan imorgon, ska kolla igenom det sista på Etiken tills på fredag, men det hinner jag att göra imorgon.

Så…. Good Night ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s