~Familjen~, ~Känslan idag~

Idag är dagen~

På Södersjukhuset. 49 cm lång. 3295 gram. Föddes klockan 03.35. Datumet var 21 april 2003. Förlossningen varade i ca 15 timmar efter igångsättning. Bebisen var beräknad till 4/4-03 men en seg liten gömde sig därinne och efter 18 dagar fick den tvingas fram. En flicka! Jag hade fått en dotter! Robert & jag hade blivit föräldrar till en flicka. Så overkligt det var. Helt plötsligt kretsade allt kring dig, och det kändes ändå så himla naturligt! Det var som om det var dig vi väntat på hur länge som helst. 

Sen började namnjakten.. Först var det Aliss.. Sen följde namnen Sanne, Sanna, Sandra, Alexsandra.. Men inget passade.. S…A…R..A! Sara! Det blev Sara Larsson! Det var vad hon fick heta.. Denna ljuva lilla bebis! Vårt barn! Som vi båda blev blixtförälskad i henne..


På bilden⤴️ är du 3 år och i min mage ligger Noel och jäser på sig. 

Idag fyller du 14 år! Du är en ung vacker kvinna! Med den sjukaste humorn, det mest smittsamma skrattet, roligaste konversationerna, envisaste tjej jag stött på. Och så älskvärd! Så mycket skinn på näsan! Så häftig! Ingen trampar på dig! Men du är oxå ödmjuk!

Grattis till vår fina 14 åring idag! Vi älskar dig överallt & ingenstans varje sekund av varje dag! Du är alltid så bäst min underbara Tuttan ❤️

Om några timmar ska du firas ❤️🌹

Jag älskar dig min fina tjej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s