~Bara jag~

Kalla mig gärna skitstövel…~

…egoist, mupp eller vad du vill, men ska jag vara helt ärlig, så bryr jag mig inte det minsta! 

Jag har kommit så pass långt med mig själv, och mitt liv, att jag vet vem jag är och vad jag vill. Något som retar mig någe såfruktansvärt är när människor runt mig säger saker som ”Jag finns här” ”Du kan alltid räkna med mig” ”Jag backar dig till 100 %” osv osv. Varför säga så om man inte verkligen menar det? Och råkar jag göra ett litet övertramp någongång då ska det ifrågasättas, pratas om, ges dåligt samvete mm, för det var ju säkert så att Jag rakt igenom bara var ond och var ute efter att förstöra ditt liv? Så måste det ju varit… Men när Du gör något, behöver något, då finns jag verkligen där! Oavsett tidpunkt! Oavsett vad det gäller! Jag kan vända ut och in på mig själv för att ALLTID göra mitt yttersta för Dig. Alltid

Jag har börjat ledsna på att nästan aldrig få något tillbaka! Jag hatar när andra tror att jag inte har känslor!

 Jag kan ta ett exempel, som än idag gör så jäkla ont när jag tänker på det.. När jag fyllde 35. Mina vänner vet hur jobbigt jag tyckte det var att fylla 35.. Eller nej, det kanske ni inte vet, för INGEN av er kom! Sen finns det faktiskt ingen ursäkt för att Ni inte kom! Jag har fyllt år 1/7 i 35 år, det vet mina vänner.. Det är ju inte som att min födelsedag flyttar sig från år till år. Datumet är alltid detsamma! Kan NK ens tänka er hur det känns, att sitta helt solo, och ingen kommer.. Ingen.. Ingen av dom jag firar varje år, åtminstone alltid stora födelsedagar.. Just ni 3 vet vilka ni är, (ja ni är3 om just den specifika händelsen, kanske inte nödvändigtvis 3 st om det andra jag skriver om) och jag kände mig oerhört liten och obetydlig som vän då. Och sårad! Att sitta en hel dag och gråta på sin födelsedag är inte kul. 

Det där vara bara ett exempel! Nu börjar det bli ännu mera personligt. Jag är så himla less på att det känns som att ingen har respekt för mig! Som om jag är en gammal strumpa du kan ta fram vid behov, för att du inte hittade den som matchade.. Jag tänker inte finna mig i det hör längre! Jag ska börja sätta hårt mot hårt! Har du krav på mig, så ställer jag fan krav tillbaka! Kommer du aldrig när jag bjuder in, då kommer jag inte till dig heller! 

Så det så! Nu är jag arg!

Till roligare saker!

På lördag fyller vårt sista April barn år! Tänk att Max blir 4 redan.. Samma dag ska vi ha ”stor kalas” för våra ”Aprillisar”. Nu är det inte alls många som kommer, till viss mån skönt, men oxå väldigt tråkigt! 

Sigge bara växer! Och växer! Snart är han 6 månader

Och han är en så go kille! Han är rund & go! Ler och babblar, blåser bubblor och älskar att kramas! Tur det, för jag älskar att krama honom 💙

Ja, nu fick jag iaf rensa ur hjärnan på lite tankar och aggressioner, vilket jag verkligen behövde, för jag känner inte riktigt att jag har någon att luta mig emot, eller anförtro alla mina känslor.. 

””Ensam är stark, sa sköldpaddan som låg på rygg””

Godnatt!!

2 reaktioner till “Kalla mig gärna skitstövel…~”

  1. Vet inte vad jag ska skriva eller säga. Jag vet att jag är en av de tre som du inte nämner vid namn. Snälla skriv till mig om allt. Jag vill finnas där för dig som du har funnits här för mig. Som jag skrivit förut då vet jag inte hur jag ska tacka dig för allt du har gjort. Vet att jag kan vara en stor jävla idiot ibland eller alltid menar jag. 😘😘😘❤️❤️❤️

    1. Just det här inlägget var inte riktigt menat till dig, men i ”exemplet” var du 1/3.. Inte alltid en idiot, men ibland 😘 precis som alla människor.
      Försökte ringa idag, och när du ringde upp så var jag tvungen att åka till Ns skola med kläder då han ramlat i en vattenpöl :). Sen somnade jag faktiskt till på dagen, första ggn på jag vet inte hur länge ✌🏻
      Puss pusd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s