adhd, ~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~

Det går för fort~

Jag kan inte förstå att Sigge  redan är 5,5 månad! Vart tig tiden med en bebis vägen? Det händer så sjukt mycket med honom nu. Han kan sitta på golvet, man får såklart vara med och passa så han inte trillar och slår sig, men ändå. Han plockar gärna med saker, undersöker & smakar. Han äter gröt varje morgon vid 9 tiden och den står han sig på fram till 12-13, då vill han sova. Jag har börjat koka egna puréer till middag åt honom. Just nu är det morot, potatis & ärtor kokade i lite buljong som han äter & det är så gott tycker han. Idag var vi på Öron-Näsa-Hals kliniken i Skhlm för bedömning av hans tungband. Och som vi trodde, det var ju för kort så dom klippte på en gång. Gick hur bra som helst och det var klart på 2 minuter. Nu kommer han lättare kunna äta & dricka hoppas jag :). 


Noel hade Bup idag kl 10. Gick oxå väldigt bra. Vuxit 0,5 centimeter och vikten 1 kilo upp! Jippie!!!! Jag blev så glad så personalen på Bup måste trott jag var lite tokig! Men är man stolt över sina barn så är man! Och såsom Noel fått kämpa med olika mediciner och biverkningar efter varandra, så är det helt underbart att veta att Elvanse är hans medecin!!!


Max mår bra! Fin kille! Snäll & ödmjuk! Och så rolig att prata med! Han har så mycket vettigt att säga om man bara orkar och tar sig tid att lyssna! Så mysigt, jag, R, Sigge & Ziri gick o hämta Smarre på dagis, Ebba sov och Sara passade henne hemma. Promenaden hem med ”bara” Max var så himla gosig! Vi pratade om blommor, plockade blommor, han hoppade över skuggor! Det kan jag faktiskt känna ibland att jag saknar, möjligheten med egentid med ett-två barn åt gången! Att kunna ge den/dom verkligen full fokus och umgås. Så det var super mysigt verkligen. 


Ebba! Tjurskallig & busig som få.. kör sitt eget race oavsett var vi är. Är man i ett köpcentrum kan man inte vända ryggen till end 2 sec.. Hon hinner försvinna, gömma sig, hitta något att kolla på o sen är hon ”borta”.. Men vad jag älskar hennes finurligheter!!


Sara min stora tjej! 14 år på fredag.. Usch!!! Stoppa tiden.. Bara stoppa den!! Jag har inga ord…


Idag har som sagt varit möten hit o dit hela dagen. Var så trött vid 19 tiden att jag slumra till i soffan med Sigge i famnen. 

Imorgon ska jag iväg med mamma en stund på dagen, sen blir det nig hem och skura golven. Inte gjorts på 4 dagar så det börjar bli dags. 

Ja, nu har dom börjat fasadisolera vår del av huset. Så nu ser vi knappt ut genom plasten längre. Jag får panik! Känner mig så isolerad & inlåst, kan inte vädra, det är så varmt i lägenheten. Och sen inte se ut någonting.. Och det låter.. Dom skrapar på fasade, sopar av byggställningen flera ggr om dagen.. Riktigg skit jobbigt det här faktiskt. 

Nej nu måste jag försöka sova. Inatt fick jag knappt 3-4 timmars sömn. Och känner jag Kotten rätt kan även inatt bli jobbig med tanke på klippningen idag..

Tack för titten💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s