~Bara jag~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Lite chockad~

Vet inte vad jag känner riktigt, men någonting känner jag.. Fick precis veta att mitt ex har dött. Det hände inte igår, utan redan 2011 och jag har inte vetat någonting. Inte konstigt egentligen, för jag har ingen större kontakt med hans familj. Men det träffade i hjärtat ändå. Han var min första pojkvän. Han hade enorma problem med sig själv, men vi klickade. Jag var 17 år.. Han var 24.. Vi hade ändå väldigt kul ihop. Han var min FÖRSTA riktiga pojkvän.. Första riktiga på alla plan. Jag var väldigt kär i honom & jag tror det var ömsesidigt. Han väntade länge för att ”få” mig.. och det var det värt.. Den tid vårt förhållande varade…

Conny, där du är nu, hälsa Jonna att jag saknar honom varje dag och att jag älskar honom. Och Du,  min vän, jag kommer aldrig glömma dig. Jag hoppas så, att Du nu fått den inre frid du sökte.. Hade dock önskat dig den friden nu i livet ❤

Puss

2 reaktioner till “Lite chockad~”

    1. Ja, det kändes jätte konstigt. Man tänker ju ändå ibland på sina ex och undrar om dom mår bra, vad dom gör idag, osv.. Blev lite chockad..
      tack o kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s