adhd, ~Bara jag~

Helvetes jävla skit dag~

Den började okej.. Eller ganska bra faktiskt, men nu är den bara käpprätt åt helvete! Fick ingen förnyelse på mitt recept 😞 Har inga propavan hemma så sova kan jag bara glömma nu 🌪 Shit vad kul min familj kommer ha det runt mig.. Det är inte lätt att ha sömnproblem! Inget blir bra när jag inte kan sova.. Och att då orka med barnen, usch, känner jag just nu. Och den här concertan gör det ännu svårare att sova.. BläbajsskitanushelvetesjävlaskitAlltsugerjustnu!!

Sen har jag självklart pms just nu! Och det är inte roligt! Varken för mig eller min omgivning! 

Har iaf lyckats tvätta och hänga den, plockat lite i sovrummet, fått ihop en kyckling/pasta gratäng med broccoli som står i ugnen och gosar, men helst av allt vill jag bara lägga mig på golvet o skrika, gråta, slå nävarna i golvet!! Jag har redan förutsett att jag inte kommer kunna sova, och det är ju nästan värst! Att jag psykiskt redan bestämt hur det kommer bli.. Nu har jag haft problem med sömnen sen jag var barn, och jag vet att jag behöver hjälp att somna in och att kunna sova en hel natt, så det är ju ingen nyhet.. Bara så less och arg på hela situationen. Gräverengropochkryperneridenochkommerinteuppförrensnästavecka!Byebyebyebye…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s