adhd, ~Familjen~

Omg- jag blir min mamma đŸ‘€~

SÄ sjukt! Kom ikvÀll att tÀnka pÄ att jag börjar bli alldeles för lik min mamma! För nÀr jag var tonÄring och just flyttat hem till mamma, sÄ köpte hon ibland hem choklad, marabou russin & mandlar, och jag blev sÄ förbannad, jag tyckte den var sÄ Àcklig! Nu idag Àr det en av mina favoriter! Och min dotter blir jÀtte sur om jag köper den för hon tycker den Àr sÄ Àcklig!

Och hĂ€romdagen gjorde jag oxĂ„ nĂ„gonting, minns ej pĂ„ tak arm just nu vad det var, men jag kom pĂ„ mig sjĂ€lv med att hajja till och se kopplingen till mamma. Det Ă€r ju nĂ€stan lite hemskt! Jag menar, jag Ă€lskar min mamma & alla hennes 7 olika personligheter, att hon pratar med sig sjĂ€lv, att hon kan bli skitförbannad pĂ„ 2 sec och lika fort gĂ„r det över, att jag kan prata med henne om allt och skratta ihop med henne, men jag vill inte bli henne… Jag vill vara jag.. Samtidigt sĂ„ kan jag se fram emot att bli Ă€ldre och vara som henne, för hon har ofta jĂ€kligt roligt och lojala vĂ€nner.. SĂ„ det kanske inte Ă€r sĂ„ farligt att bli som sin mamma Ă€ndĂ„ đŸ€—

Just det, nu ikvĂ€ll vid 21 tiden sĂ„ exploderade nĂ„got i en lĂ€genhet pĂ„ fördra vĂ„ningen i vĂ„rt hus. AlltsĂ„ snett under oss. Fönsterrutorna blĂ„stes ut totalt ur den lĂ€genheten och det bolmade ut svart rök och luktade brĂ€nd plast. R hörde smĂ€llen, men inte jag, jag var för upptagen med att mata Sigge. Men det blev lite kaos i huset, grannar ringde pĂ„ hos varandra för att ”varna/upplysa” om vad som hĂ€nt, innan man var sĂ€ker pĂ„ var det kom ifrĂ„n. SvĂ€rmor ringde och berĂ€ttade för oss, Mackan & Fredrick ringde pĂ„ vĂ„ran dörr.. Jag gick ut o kolla, ville försĂ€kra mig om att det inte brann nĂ„gonstans, för i sĂ„fall skulle jag hinna upp o klĂ€ pĂ„ barnen om vi behövde utrymma huset… Det var verkligen glassplitter pĂ„ hela marken och persiennerna hĂ€ngde ut genom fönstret. 3 brandbilar, 2 polisbilar och 1 ambulans kom. Oklart Ă€nnu om nĂ„gon var hemma i lĂ€genheten. Men det var lite olustigt faktiskt…

Imorgon ska vi pĂ„ koll pĂ„ Bup med Noel och utvĂ€rdera Elvanse och kolla hans blodtryck osv. Hitills tycker jag den funkat ok. BĂ€ttre aptit om man jĂ€mför med nĂ€r han Ă„t concertan. 
LĂ€sa nĂ„gra sidor och sen sova âŁïž

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s