adhd, ~Dagligt~, ~En snabbis~

Imorgon är en annan dag~

Första ggn på länge som jag ser fram emot at det ska vara måndag.. Max kommer vara hemma imorgon oxå, han hostar så himla mycket så han kräks slem & då är man inte i form för dagis. 

R gnäller över ont i halsen, och en förkylning på killar vet vi ju alla hur det slutar 😬

Idag provade R ett nytt recept med kyckling i kokosmjölk. Med grön curry. Fy sjutton så starkt det blev. Det var 2 msk med currypasta, samma mått som när vi gör med röd curry, men shit pomfritt, det brann i munnen, jag svettades under mina undre ögonfransar! Jag kände mig tokförkyld för att bihålorna rensades.. Men det var gott! Riktigt god smak, men fy sjutton så starkt. Blir bara en tsk i fortsättningen. 

Efter maten gick vi upp till Maud och kolla in hennes nya soffor. Riktigt fina faktiskt! Tog en kaffe/te och bulla. 

Har börjat kolla på en serie på C-More. En svensk serie. Den heter BLÅ ÖGON. Handlar om politik, rasism, medmänsklighet, mord, svek och lite hopp. Hur kurupta politiker kan vara osv. Den är skit bra! Kan varmt rekommendera den. Se den! Hoppas på en säsong till då det här var 1 och jag har sista avsnittet kvar att se imorgon. 

Så idag har det inte hänt mycket här.. 

Nu sova.. För Imorgon Är En Annan Dag! Och jag hoppas jag känner mig utvilad och kraftfull då jag måste försöka rensa balkongen och få undan lite saker vid fönstren efter som de om ca 1-2 veckor ska byta ut alla våra fönster och då behöver fri passage fram till alla fönster! Jippie att vara trångbodd med många barn och stora möbler 👿

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s