~En snabbis~

En dag kvar (eller 14 dagar)~

Imorgon är Bf! Kommer tjata sönder världen och bloggen och alla om att imorgon är den beräknad att födas! Det kommer den dock inte att göra. Satt idag och tänkte högt med Robert, kom på att Ebba var beräknad till 18 mars och hon kom den 1 april!!! Vilket kan betyda att är den här lika seg som hon var då kan den här födas 1 november!! PANIIIIIIIK!!! Så länge vill jag verkligen inte gå över! Och dessutom så är det våra tjejer som legat längst och grott i mig. Sara låg ju kvar 18 dagar extra och Ebba 14 dagar extra. Noel höll tiden och Max mös ”bara” 8 dagar extra.. Nä fy, varför spekulera, den kommer när den kommer..

Idag fick jag äntligen rensat i Noels garderob.. Har skjutit på det i över 1 år så idag var det verkligen på tiden att det blev gjort. Fattar inte ens hur mycket kläder som låg där som var för litet. Nu har han snyggt och fint och struktur i sina lådor. Stackars grabb, hur hittade han ens något innan? Blev en proppfull pappkasse till Mille att kolla igenom och en sopsäck med skit till grovsoprummet, med typ massa skit som bara trycks in i garderober för att man inte vill se skiten.. Blev riktigt nöjd med att jag fick ”tummen ur” och Noel blev väldigt glad oxå! 

Till middag idag blev det en favoriträtt som jag själv aldrig tillagat på ”riktigt”! Svärmor brukar koka hel rå kyckling, men jag har aldrig gjort det. Så kokade hel kyckling med kålrot, gul lök, morötter, vitpepparkorn, lagerblad och kycklingbuljong. Fick en väldigt fin fond till currysåsen som jag sen gjorde. Och till det åt vi ris! Det vart så himla gott! Har tidigare gjort en förenklad variant på kycklingfilé men den blir bara torr och inte alls lika god som när man kokar hel kyckling! Det blir det flera gånger! Definitivt! 

Nu sitter jag o bloggar samtidigt som jag tittar på Paradise Hotel. Vilka riktiga stolpskott vissa av deltagarna är, men Ack så underhållande det är 😂

Tror vår Baby-Ebbis håller på att få feber, hon är lite varm i pannan.. Hoppas bara det stannar vid lite feber och inte blir någe mer utav det! 

Nu ska jag ägna teven full fokus, men tack för titten förbi ❤️

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s