~Bara jag~, ~Dagligt~, ~En snabbis~

En vanlig torsdag~

Som jag typ sovit bort!

Sovit dåligt inatt. Vaknade första ggn vid 02 av att Ebbis ville ha flaska. Sen kunde jag knappt somna om och kl 05 var det dags igen. Då vaknar Max oxå och kryper upp i vår säng och ropar efter flaska= Ebba vaknar! Sen satt dom båda i vår säng och retade varandra, trötthets -retades, kivades & Robert och jag på varsin sida om dom. Helt plötsligt smyger Max ur sängen och bort till sin säng där han tänder sin bollljusslinga!! Så hölls det på, fram till 6 när klockan ringer för att storbarnen ska upp. Jag gick oxå upp. Hade sån mensvärk och ont i magen så jag kunde inte ligga kvar heller. Men när R gick vid 8.45 med Smarre till dagis då hittade jag in i sängen igen. Var vaken tills han kom hem igen från lämning, sen somnade jag. Sov hårt. Sov till 12-13. Behövde sova. Kroppen laddar sig inför förlossning. Känner igen ”symptomen” efter 5 graviditeter. Det var iaf skönt att sova, det var helt underbart! Och inte har jag sabbat för nattsömnen heller, jag bara längtar efter att få gå o lägga mig vilket blir snart. Ska blogga klart, göra flaskor, borsta tänderna sen är det dejt mellan mig, boken och sängen! Tjohoo det blir party!! 

Imorgon ska vi kolla på lägenheten i Gnesta! Så vi kommer sova 1 natt hos svägerskan och familj. Skulle det vara någon Höstfest/Oktober fest i Gnesta helgen? Tyckte jag läst det på Facebook men kan haft fel.. 

Oojojoj, hann visst trycka i mig en Päron Split mitt i alltihopa oxå! Så onödigt och inte alls speciellt gott, men men. 

Dags att dra tummen ur arslet och sätta igång med kvällsgöromålen. 

Ha det fint! 

Puss

2 reaktioner till “En vanlig torsdag~”

  1. Japp det är oktober fest på lördag men det är redan slutsålt. Ska bli så roligt att ni kommer imorgon. Längtar massor.
    Hoppas oxå att lgh är bra.
    Puss

    1. Jaha, vad typiskt då.. Så det är inget speciellt på dagen då heller? Som man inte behöver biljett till menar jag?
      Vi ses imorgon älskade Sväris 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s