~Bara jag~, ~Familjen~

Känner mig fridfull~

Väldigt nöjd med bytet av rummen! Vi har fått mera plats och ett sovrum igen. Inte bara en yta med sängar, utan vi kan faktiskt gå mellan alla sängarna i vårt sovrum. Det är helt otroligt underbart. Tog mig en liten vila på eftermiddagen idag, i sängen, och jag bara mös när jag låg här och tittade runt. Det blev bara så jäkla bra.. Fan, vad han är bra min kära man! En riktig guldklimp

Idag åkte vi en sväng till Rusta. Köpte en ljusslinga med bollar till Max, som han kan ha ovanför sin säng, en ny läslampa till mig, nutella till Noel, tvål osv. Sen handlade vi på Coop efter det till middag. R gjorde en så god gryta! Vi brukar vanligtvis inte köpa fläskytterfilé men nu hade vi det i frysen, så han stekte gul lök och bacon, i med fläskytterfilé och färska champinjoner. Lite fond/buljong  & vatten och låt stå å puttra. Vår stod i 2 timmar ca. Sen redde vi av med ca 2 dl grädde och lite majzena. Det var helt underbart gott! Grädde är ju valfritt om man vill ha i, men jag är ett fan av redda grytor, sås-torsk som jag är. Vi hade ris till! Det var så himla gott så så mycket jag åt idag har jag inte ätit på flera månader! Har tillomed ”bokat” resterna till middag imorgon 🤗

Sen blev det lite mer plocka, dammsuga och skura här på eftermiddagen. Imorgon kommer en tjej och ska kolla på vår lägenhet. Den Ni… Men tänker inte måla upp något om det, hon ska kolla, that’s it! 

Sara och Noel bråkar mer än någonsin efter rumsbytet. Dom kan bara inte dela rum. Det blir tjafs för precis allt och ingenting! Oftast ingenting. Så ledsamt att lyssna på, gör ont i hjärtat, jag förstår dom båda så himla väl, och jag kan inget göra åt det.. Det är tufft. Barnen mår dåligt! Sara är mer borta än hemma. 

Nu ska jag låta min sömntablett nocka mig och hoppas på riktig djupsömn inatt.

Ta hand om Dig! Det är Du värd! 

Puss

4 reaktioner till “Känner mig fridfull~”

 1. Vad skönt att du mår bättre efter bytet 🙂
  Haha, gillar ”Nutella till noel” haha önskar jag hillade det, ser ju såå gott ut! Men hade förmodligen inte funkat ändå, jag hade fått dump deluxe 😂

  Jag håller tummarna för er med allt!

  Ta hand om er! Kram!

 2. Förresten, maten lät god..
  Tycker du/familjen om kyckling?
  Jag har ett supergott recept på en etiopisk kycklinggryta.. helt fenomenalt god! Den är tomat baserad visserligen men såååå underbar. Mkt kryddor och kanske lite starkt men det är lätt att jsutera hur starkt man vill ha det 🙂

  Hojta ifall du vill ha receptet, isf kan jag skicka på facebook..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s