~Familjen~, ~Förundran~, ~Härligt~

Min man kan~

Satan i gatan så han kämpad idag min kära make! Han har ensam flyttat och städat både ungarnas rum och vårt. Först tömt båda rummen helt, sen dammsugit, skurat och plockat, för att sen flytta in samtliga möbler igen. Fast i olika rum.. Vi har nu stora sovrummet. Sara och Noel det mindre rummet. Tyvärr fick de inte plats med ens hälften av det de hade innan, men så får det bli just nu. Vi behöver golvytan mer till sängplatser åt Max & Ebba och snart Baby5

”Kaoset att möblera om med en 1,5 åring och 3,5 åring⤵️


”Äldste sonens lakan.. Har har påpekat att det är hål i hans lakan, men då jag bädda rent i hans säng för knappt 1,5 vecka sen och då fanns inget hål på lakanet… Hur sjutton snurrar grabben på nätterna 👀⤵️


Om någon av er som läser här, eller har själv eller känner någon som säljer FN Bedside Crib till en lägre summa, så skriv gärna en kommentar!! Vi har kommit på att det är exakt vad vi behöver utan att behöva göra hela golvytan i även detta rum till sovplatser!! Perfekt, liten, smidig, höj o sänkbar, bredvid mig på min sida av sängen! Hittade en på Blocket, men den var naturligtvis såld 😟

Eller kanske ni bara vill överasska oss med världens bästa present och köpa en Bedside Crib 😉😉😉 Nä, det där var ett skämt. Jag hittar säkert en så småningom, skulle vara skönt dock att veta om Ebbis får ”behålla” spjälsängen eller om jag måste sno den ifrån henne. Det blir ju ändå en omställning med ett syskon, och så ska nya syskonet sno hennes säng.. Kan bli lite galet! 

Iaf, R var så snäll och bytte sängstomme på vår säng idag oxå, mitt i allt kaos, så nu har vi återigen ”bröllopspresents-sängstommen”. Har saknat den. Ikeas Malm var ingen höjdare alls..Så på något sätt känns sängen som ny och jag hoppas på att sova riktigt gott i natt. 

Han har iaf kämpat så mycket idag, inte gnällt över att få noll hjälp av mig, bara fortsatt, trots svett,damm,äckelpäckel under sängar,fläckar på golv. När Noel kom hem från skolan fick han iaf lite hjälp, att skruva ner saker, montera ihop, få undan småttingarna osv. Jag hatar personligen att titta på när andra sliter. Jag känner mig nästan elak. Ändå har inte jag tvingat honom att börja möblera om idag, trodde vi smått skulle börja på måndag, men R gjorde typ allt idag. Imorgon är det några sopsäckar som ska kastas, dammsugas av i hela lägenheten igen och skuras, och sen småplock av saker. 

Fortsätta läsa Lejontämjaren av Camilla Läckberg nu och sen hoppas på påhälsning av John Blund! 

Tjenis på er! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s