~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Men USCH~

Härliga helg~

Vi har som tidigare nämnts varit på landet i helgen. Typ ”sista” för året.. M kom inte ut, men familjen Lord/Tekkel kom och det har faktiskt varit supermysigt att tillbringa en hel helg med dom på landet, bara vi lixom. Med allt oljud och kaos som kommer av att man då är 4 vuxna och 7 barn och 2 hundar! Det blir livat, men den här helgen har ändå varit lugnare än vad jag trodde. De tre stora barnen var så sjukt duktiga och kämpade på så förbaskat bra när det höströjdes på tomten på lördagen. Dom lyckades, med gemensamma krafter, såga ner en ”ung” tall med bara handsåg och jävlaranamma


Och dom 3 mindre barnen hjälpte till efter sin förmåga. Släpade grenar och ris upp till eldningstunnan. Har dock ingen bild på det, men de var så himla bra allihopa. 🙏🏻

Jo, medans Vera, R & M körde motorsåg och fällde träd så satte jag mig mitt i gräset med barnen och byggde ”kottdjur”. Det var riktigt mysigt ❤️


Jag & Victor var väl latast, haha, men det är inget jag direkt kan ”skämmas” för. Inte Victor heller, han är ju en bebis! Och jag bakar bebis 🙂

Han, Victor alltså, lille gobiten, som jag skrämmer slag på varje gång jag tar fram min mobil och ska fota honom. Han gillar inte blixten! Så jag lyckas typ ta bilder på honom där han ser totalt skräckslagen ut för att straxt efter bryta ihop totalt


Igårkväll körde R lite pyromanlek eller ”bonfire” i mörkret. Lite coolt faktiskt! 


Tyvärr ville inte min kamera fokusera riktigt som jag ville, men ni kanske fattar vad jag menar ändå..

Så idag fixades leksaker bort, storstädning av huset av Kåka, storstädning och travande av ved utomhus av R & M. Jag orkade så mycket som att plocka ihop mina barns smutskläder & ta ur sängkläderna ur sängen. Sen protesterade min kropp totalt. Bäckenet nästan skrek åt mig..

Vi åkte nångång runt 14.15 & 14.40. Jag har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gjorde då. Till min säng! Min toalett! Min äckliga” soffa! Och toapapper!!!!!!! (det sista förstår man bara om man hängt med oss på landet i helgen) Känns riktigt riktigt skönt att stänga landet för i år. Att veta att vi inte har någon press på oss att åka ut dit. Nu är det annat vi kan hitta på på helgerna, och bara fokusera på att vara tjock o gravid med konstant värk, kanske försöka hitta njutningen av att vara gravid för sista gången.. Nu tvivlar jag på att jag hinner hitta den sistnämnda känslan, men slippa måsten och stress kommer vara skönt! 

Har förresten fått för mig att det är livsfarligt att föda barn, och att jag inte kommer klara av det…!! Blir så trött på mig själv, det är femte barnet, varför ska skräcken inför förlossning komma nu????

Hej hopp! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s