~Dagligt~

Lite 80-tal~

3/9-16

Första bloggen från Sa Coma och hotell Bouganvilla. Ett väldigt speciellt ställe.. Hotellområdet i sig är ganska skitigt, rökning är tillåten överallt vilket känns ”smutsigt”! SplashWorld var något av en besvikelse, mindre än vad vi trodde faktiskt. 

Redan vid incheckning igår började kaoset. Mitt pass försvann! Bara helt borta! Vände upp å ner på rummet, väskor, frågade i reception= Inget pass!! Paniken kom, Vafan gör jag nu? Hur kommer jag hem? 

Idag (4/9-16)har jag fått ringa till polisen i Madrid, på knacklig skolengelska lyckats anmäla mitt pass stulet. Imorgon måste jag till polisstationen här i Sa Coma och hämta ut ett dokument som låter mig flyga hem med mitt körkort som typ id. Tack o lov!! Veronica tog kontakt med guiderna och fick fram all info! Blev så lättad så jag började gråta.. Ångesten jag fick igår satte sig i hela kroppen. Kunde knappt gå av smärta och allt kändes svart.. 

Idag 4/9-16 har varit betydligt trevligare. Vi har hela dagen suttit vid poolen. Max har blivit helt badtokig, hoppar, simmar, leker! Fantastiskt roligt att se! Ebba är som en gremlins, tror att bada i pool är helt livsfarligt och slår typ bakut om hon får vatten på sig! Sara och Beccis drar iväg på egen hand och kommer och säger Hej då och då. Likaså Noel och Simon!! Jätteskojigt! Jag har fått massa färg idag och då sitter jag bara under parasoll, enda ggn jag får sol på mig är när jag badar, men solen här tar verkligen sjukt mycket, oavsett skugga eller sol. Mitt ansikte brände helt sjukt så jag var väldigt tacksam över att vi har aloe Vera med oss 🙂 

Tänkte satsa på att ta oss till havet och stranden efter polisstation imorgon. Kan bli riktigt mysigt hoppas jag :). 

Här kommer lite bilder från dagen 🙂Det var från poolområdet idag….

Idag, onsdag har vi varit inne i Sa Coma och gått på mini-marknad, hälsat på griskultingar, shoppat lite sovernier och ätit god mat, bjudit svärmor på födelsedagsmiddag och Drinkar! Supermysigt! 

Kolla Aloe Veran!!!! Jag ville verkligen bryta ett blad och smörja in hela mig med gelén!!⤵️

En Sex on the Beach till svärmor Maud⤵️

Mina Tjejor på restaurangen där vi åt middag⤵️

Var är Noel?? ⤵️

Gågatan i Sa Coma⤵️

Innan vi återvände till hotellet stannade vi på en glassbar kombinerad med ”vanlig” bar och jag, Ebba, Max & Becks tog varsin slush, Sara & Noel glass, Robert, Mattias & Maud en irish coffe..⤵️


Hotellet växer på mig. Nu laggar internat och jag hoppas att bloggen kommer upp i allafall.

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s