~Bara jag~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Så trött idag~

Klev upp ur sängen vid 6.30.. Men hade då varit vaken frånotill sen typ 5 då R’s larm på telefonen ringde. 

Att väcka Sara & Noel gick hur bra som helst! Dom åt, klädde sig och Noel kom iväg till skolan utan minsta lilla drama! Helt underbart! 

Vid 11.00 var det dags för mig att träffa läkaren på mvc. Hon sjukskrev mig till den 25/9, till att börja med och sen blir det förlängt fram till förlossning. Så R var inne på jobbet i ca 2 timmar och nu tar han vab för Ebba då hon inte har dagisplats. Allt det här borde kännas som en lättnad!! Men det gör det inte. Jag känner mig värdelös som inte kan ta hand om mina barn pga en *piiiip* graviditet!! Hur är det möjligt att ett ofött barn kan orsaka sådan smärta i ligament, bäcken, ben, och rygg?? För att inte nämna smärtan mellan benen!?!

Känner mig så jävla löjlig som får ont så fort jag reser mig, går eller sitter.. 

Slutgnällt!! Jag vill inte vara en gnällkärring!! Jag vill vara glad! Längta framåt, se fram emot morgondagen!! 

Kan man köpa sig ett nytt tankemönster? 

Det ska jag fan uppfinna!! 

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s