~Familjen~, ~Känslan idag~

Mitt i veckan~

Imorgon är det redan torsdag! På fredag blir det landet för att på lördag besöka Lions Loppmarknad i Nylvarn!! Förhoppningsvis fynda någon typ av förvaring till leksakerna på landet. Vi har rensat här hemma, och har stor-lego och lite bilar som vi tänkte skulle få flytta ut till landet. Men måste förvara leksakerna i något som inte är så fult. Nu ligger grejerna i typ en pappåse och en flyttkartong.. Hur ”sexigt” är det lixom?? Får hoppas det finns någon bra förvaringspryl jag kan få billigt 🙂 

Nu är det inte många dagar kvar! Till Mallis!!

Ska bli roligt, skönt och ett minne för livet! Även om jag bävar litegrann inför värmen och min kropp som bara motarbetar mig just nu! Men lite längtar jag nog allt.. 

Följde med och hämta Max på dagis idag. Vi skulle åka o köpa blöjor i samma veva, så då ”kunde” jag följa med, vi åkte ju bil! Under sommaren har dagis renoverats, nytt golv och nymålade väggar! Det var riktigt fint! Max går på Röda Krabban nu, stora avdelningen. Han har varit blöjfri båda dagarna på dagis! Så himla bra kille vi har! Han skriker o gråter på morgonen o vill absolut inte gå till dagis, men när han hämtas är han glad och lycklig! 

Till middag idag gjorde min underbara man stuvade makaroner med stekt falukorv (köttbullar till mig) och det var väldigt gott! Så jäkla jobbigt bara att äta varm mat när det är så satans varmt i lägenheten. 

Maud kom ner på en fika på kvällen, sen blev det idol på tv, en dusch för mig & sen soffhäng. 

Kolla in våra väldigt trygga och sköna husdjur👇🏻


Jo, Ebbis är ju så knasig och lustig emellanåt, att ibland undrar jag var hon får allt ifrån.. Idag skulle middagen intas i leklådan..


Hon är så knasig och rolig den här lilla donnan! 

Nä, nu är det nog dags att börja förbereda nattens flaskor och sen gå o lägga sig! Det är en dag imorgon oxå 🙂

Puss Hej 💞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s