~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Mälaren runt~

Idag var det dags för vår årliga tradition!! Titta på Mälaren runt!! Med två motorcykeltokiga grabbar är detta ett otroligt vinnande koncept! Vi sitter nästan alltid på samma ställe, strax innan Taxinge avfarten och det är lika lyckat varje gång! I år var det dessutom riktigt bra väder och många fina motorcyklar att titta på! En liten hälsning till alla Er som kör, ni gör våra barn SÅ LYCKLIGA genom att vinka tillbaka eller tuta eller gå upp på bakhjulet! Jag hoppas att detta kommer fram till någon av er som kör får veta hur otroligt lyckliga ni kan göra ett litet barn, bara med en hälsning! Tack! 


I år fick Sara & Noel sitta på värsta hojjarna! Det stannade ett par precis bredvid oss och ungarna var snabbt framme och kollade på mc 🙂 

Verkligen sjysst av Er två att låta barnen få sitta ❤️

Det blev en grym dag, sol, mc, skratt och fika! Vad mer kan man begära? 

När vi kom till landet igen började R att mecka med 4hjulingen. Skulle byta innerslangen i ena hjulet. Men självklart gick ”start-snöret” av sen så det blev ju inget åkande för Noel idag :(..

Imorgon är det hem till stan igen. På måndag börjar Sara i 7an och Max ska nog tillbaka till dagis igen. Jag har Mvc-läkaren och hoppas på en sjukskrivning. 

Ha det bäst! 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s