~Bara jag~

Ångest~

Jag är så less på att må som en påse hundskit från o till. Det kommer verkligen helt plötsligt! 

Idag har ändå varit en bra dag! Rolig, mysig och händelserik! Sett en film nu på kvällen som jag tycker är hur rolig o mysig som helst, och som att knäppa med fingrarna så kommer ångesten när jag ska gå o sova. Tankarna snurrar.. Är det här som en biverkning efter Concertan? Att jag mår piss pga kroppen hann äta den i ca 4 månader o sen var tvungen att sluta pga graviditet? Kan isåfall en sån ”biverkning” hålla i i typ 8-9 månader? 

Jag bävar för att behöva ringa psykiatrin. Har noll förtroende för läkaren jag tilldelats, och eftersom jag fortfarande inte fått någon samtalskontakt, undrar jag lite vart jag ska vända mig?! Visst kan jag ringa läkaren, han skriver nog gladeligen ut lite piller eller nåt och ber mig återkomma om några veckor..

Nä, nu skiter jag i det här.. 

Godnatt ❤️

3 reaktioner till “Ångest~”

 1. Kräv ett byte av läkare, du har alltid rätt till val av läkare! Trivs du på själva enheten annars? Annars be om att bli flyttad till ett annat ställe!

  Jag tror att när man vet hur bra tabletten fungerar så blir d riktigt psykiskt påfrestande att man inte kan ta den å d i sin tur leder t sämre psykiskt mående.. Men d e bara hur jag själv tror hände mig, alla e ju olika!

  Lycka till å försök att höra av dig t psyk, du ska inte behöva må så dåligt! Håller alla tummar å stor kram!!

  1. Tack Lisa!
   Jag ska nog göra som du skriver.. Ta mig i kragen och stå upp för mig och byta läkare.. Räcker det med att ringa växeln, eller måste jag prata med min läkare oxå? Jag är inte speciellt nöjd med Prima om jag ska vara ärlig, först ”glömde” de bort mig i 2 år, sen gick det snabbt med utredning osv, sen slutade min läkare hux flux utan att meddela, så Nej, inte mycket förtroende kvar för dom faktiskt.
   Tack snälla för ditt svar🙏🏻
   Kram

   1. Har du inte ngn annan kontakt åxå typ sjuksköterska? Annars ska det inte vara ngt problem att bara ringa växeln tror jag. Dom kan ju inte kräva att man ska prata med läkaren riktigt…

    Jag trivdes inte med min sjuksköterska, då räkte det med att säga det till min arbetsterapeut..

    Dom e ju vana med att man inte klarar sånt liksom…

    Nu kanske d e för långt att åka men Södertäljes allmänpsyk är jätte bra!
    Läkaren dom har där nu är helt underbar!

    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s