~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Landet~

Ja, nu har vi anlänt på landet igen, tills på söndag, sen jobbar R en vecka till sen semester i 4 veckor. R & Matte håller på att bygga till på lillkåken, så dom flyttar sten, mäter, tänker (så det knakar), spekulerar och har sig. Blir riktigt spännande att få se slutresultatet sen! 

Tror Ebbisen håller på att knäcka kindtänder i underkäken, riktigt ostabil i humöret mitt lilla bustroll. 

Max blev så glad över att träffa Victor/Torsten igen.. Han är lite småkär i sin mini-kusse. 


Idag på fm, hade Noel & jag riktiga hemska, jobbiga bråk. Han vet precis vad han ska göra för att trigga mig. Det hemskaste idag var att han med ord, sa något så hemskt kränkande mot sin storasyster! Jag trodde först inte jag hörde rätt, men när det gått in vad han sagt, blev jag så arg, besviken och förbannad på honom. Sen var hela dagen ett långt maraton av tjaffs, bråk & allt det där. Strattera funkar inte! Nu har han ändå käkat den i 5-6 veckor och det har inte blitt minsta förbättring. Snarare åt det motsatta hållet.. Jätte tråkigt! Jätte jobbigt! Det är jag som får ta alla smällar. Det är jag som är hemma dagtid. Jag är helt slut som mamma, jag vet inte längre vad eller hur jag ska hantera min egen son. Det knäcker mig oxå helt, att inte veta hur jag kan hjälpa honom… Ibland känns det som att R inte tror hur Noel kan vara, han ser inget av det jag berättar, han hör inte ett ord av vad han säger, han ser inte utbrotten. Känner mig lite ensam i det här ibland.. Och då gar jag själv Adhd, och tufft även med att bara vara Jag.. 

Nog om det.. Noel fixade mitt hår idag, vad tycks? Han ska bli Frisör säger han 💙


Ursäkta mitt fula nylle, koncentrera er på sidbenan & toffsen 😜

Tack o Hej 👍🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s