~En snabbis~

Hanna~

Fasiken vad jag gillar den filmen! Den är spännande, lite sorglig och förbannat bra skådisar! Hon som spelar Hanna är även med i bla Flickan från ovan” och jag tycker hon spelar så otroligt bra! Ja, har Du inte sett Hanna så rekommenderar jag den 🌷

Idag åkte jag och alla barnen till Liljeholmen, trodde det skulle bli skitjobbigt, men det gick förvånansvärt bra! Sara & Noel hjälpte mig mycket med dom två små. Vi gick runt o kollade in rean. Ganska dålig rea tyckte jag nog ändå, men hittade lite till Ebba iaf. Sara letade efter kläder hon sett i webbutiker, tyvärr fanns inte dom i riktiga butiken, men hon hittade lite annat. Jag hittade en bh på rea, det är JACKPOTT för mig 😬 Tog en fika tillsammans, hur mysigt som helst! 

Vi kom hem runt 14.30, helt slut av alla intryck. Jag o småttingarnasomnade knallfall på soffan runt 16-17 och vaknade igen 19.30 👀 Inte bra.. Blev väldigt sen middag på McDonalds i Älvsjö. Åkte förbi Willys och köpte hundmat på vägen hem, och där träffa vi på Bettan!! Det var väldigt längesen. Så kul att se henne ich fick världens kram! 

Graviditeten fortskrider, ont i bäckenet, och börjar känna av sammandragningar men annars är nog allt toppen. Redan i vecka 28! Först hade jag känslan av att det kunde vara en pojk, men nu säger magkänslan tös.. Det är nog det bästa med att inte kolla kön, man får gissa, spekulera och längta lite mer efter att få träffa den lilla människan som i 9 månader växt i min mage 🙂

Nu är det redan ”imorgon” & dags att gå o sova! 

Tack för titten ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s