~Bara jag~, ~Härligt~, ~Helt Galet~

Vecka 19~

Om en vecka har halva graviditeten gått! Det är ju sjukt! Alltså att det går så fort..


Jag har inte direkt njutit av graviditeten, har inte haft tid. Så blir det iof automatiskt när man har flera barn, veckorna bara rullar på, och magen, ja den är där den är, utan att man tänker på det. 

Jag har kännt av den lilla där inne vid ett par tillfällen. Ingen kan ännu känna utanpå dock. 

Nä, måste läsa, sen sova.

Puss & godnatt 

En reaktion till “Vecka 19~”

  1. Oj vad tiden går snabbt!

    Tack förresten, för omtanken i bloggen om mormor. Så himla uttömmande psykiskt å fysiskt. Folks girighet som kommer fram. Dom var liksom och plockade alla smycken innan hon ens har varit död i 24 timmar. Vidrigt!

    Jag kom och tänka på dig idag, jag har för mig att du gillade Lions loppmarknad? Jag såg nu att den är i Gnesta den 28:e maj 🙂

    Hoppas att allt e fint med dig och familjen! Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s