~Bara jag~, ~En snabbis~

Svårt att sova~

Vi är ju förkylda här hemma, och är så där äckligt slemmig o tjock i halsen, så man kan känna slemklumpen åka upp å ner.. Riktigt äckligt! Hoppas på att få slippa hosta inatt. 

Imorgon har Smarre tid hos logoped kl 10, sen vid 12 ska Snufflan ta passfoto. På onsdag är det avslutningspicnick på Max Dagis, det ska bli mysigt!

Min make är lite halvknepig av sig just nu. Han somnade på soffan, inte så ovanligt, jag går å gör flaska till Ebbisen och sen går jag o fixar hennes säng för att bära in henne. Under tiden vaknar R, går och kissar, sen kommer han bärande på Ebba.. Skönt tänkte jag, det händer ganska sällan.. När jag kommer ut i vardagsrummet står vårt toalettställ, en liten trevånings-hylla på hjul där vi har smink & andra hygienartiklar, mitt i vardagsrummet!!!!!! 

Jag fråga honom varför den står där, och till svar får jag ”-men, för att jag inte ställde den där (pekar typ 20 cm ifrån den)”

Jag frågar ige – men varför står den i vardagsrummet? 

”- men… Jag kan ställa den där, och pekar ut i hallen…”

Men.. Varför inte på toaletten?

”-men.. Jag vet inte, jag skulle ta upp något, och sen vet jag inte varför… Äsch.. Men okej, jag ställer väl tillbaka den!!!”

Jag står där.. Helt förstummad.. Fattar att han typ sov, men han var in Ebba strax innan. När jag går å lägger mig har han dessutom lagt Ebbis i vår säng… 

Ja… Vad säger man?

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s