~Bara jag~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Tjenis~

Äntligen torsdag, det innebär att Smask är ledig imorgon och vi slipper gå upp tidigt för att ta oss till dagis.. Och dessutom få ha dom båda hemma för mys är ju underbart! R ska ut med jobbet imorgon, nån typ sommaravslutning med go-cart.. Så skönt att ”slippa” honom några extra timmar 😶😜

På lördag är det ju mellofinal, eller den stora Eurovision song contest och det ska vi såklart kolla på. På söndag ”bababadam” ska Sara ha dansuppvisning på Stockholmsmässan!! Spännande! Förra året lyckades hon vricka foten lagom till uppvisningen så hon fick hoppa över det, men i år, ska hon vara med!! Jippie! Superduperstoltmamma!!!

Jag har ont i halsen.. Det är så sällan jag tycker att jag känner av småvirus men den här känns. Och nu förstår jag varför Ebbis varit så extra gnällig de senaste 2 dygnen, hon har nog oxå haft ont i halsen.. 

Jag håller på bli tokig på vår boendesituation. På riktigt nu!! Jag känner att det här börjar ta knäcken på mig både psykiskt & fysiskt. Ingen mår bra av att vara trångbodd, och min tonårsdotter som måste dela rum med sin 9 åriga lillebror, det är ingen jättebra kombo.. Skrik, bråk, svordomar, dörrar som smälls, irritation som alltid ligger o darrar i luften här hemma.. 

Hemma, ska vara en oas, sitt eget privata hem för ro, kreativitet, avkoppling, skratt, bjuda över folk, umgås. Ens eget slott lixom. Det är inte så här..

Jag vet ärligt inte hur länge till jag står ut.. Blir orolig för förhållandet oxå, det blir tjafs och irritation över ingenting o så har vi aldrig haft det. Men är man aldrig lycklig hemma, hur ska familjen då kunna vara det? Hur orkar man? Vad gör jag nu? 

Det blev lite blandat idag, mycket känslor som ska ut ibland, bara låta dom komma..

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s