~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Inskrivning på Mvc~

Ja, blev helt plötsligt lite mer verkligt att vi väntar barn igen, igår hade jag inskrivning hos min nya barnmorska, och även helt ”för mig” nya bm-mottagning. Den här ggn valde vi Södermalms Barnmorskemottagning, provar på något nytt nu när det är vårt sista barn. Barnmorskan var helt underbar! Så himla skön, trevlig, öppen och vi klickade väldigt bra kände jag. Hon skickade iväg kallelse för ultraljud, och idag redan kom tiden. 27 maj ska vi få se den inneboende på bild! Hon frågade om vi ville göra Kub-test, men avböjde. Ser ingen mening med att välja bort ett barn pga ett handikapp. Dessutom visar testen bara sannolikheten, INTE verkligheten, och ”Ettanfinns med på alla svar, oavsett. Så, nej, det fick vara. Det är ju vårt barn oavsett.. nästa besök hos vår barnmorska blir 1 juni.. Det är väl både fördelen & nackdelen med att vara omföderska, besöken blur väldigt spridda, graviditeten går väldigt fort, och innan man vet ordet om något, så har man en ny familjemedlem i famnen. 

Måste påminna mig själv om att imorgon måste jag ringa till Fritidsresor och se hyr sent/tidigt i graviditeten man får flyga med dom, om de behöver ett läkarintyg osv. Bm tyckte att jag borde få, men man vet ju aldrig. På deras hemsida står det att väntar man tvillingar får man flyga fram tom v 32, ett barn fram tom v 36… Lika bra att kolla upp innan, så jag slipper tänka på det, eller ännu värre, glömma bort!! 

I EN veckas tid har jag glömt bort att gå till APOTEKET!! Mitt sertralin var slut, ny dos på levaxin som jag måste ta, ändå glömmer/skjuter upp/skiter jag i att göra det!! Idag först fick jag tummen ur… Riktigt less på mig själv när jag gör såhär..

Imorgon ska Sara till reumatologen ALB, hoppas på att få positiva besked, men hon har tyvärr sagt ofta på sistone att hon har värk 🙁. Kan inte den där jäkla skiten bara växa bort? Eller låt mig ta över smärtan, så hon kan leva ett helt normalt liv med rörlighet och ork som andra friska 13 åringar… 

Nej, nu måste jag springa och kissa… i g e n !!!! Sen blir det några sidor i boken innan sömnen får komma! 

Ta hand om Er!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s