~En snabbis~, ~Härligt~

Liten lycka~

Hittad igår en annons på blocket ang 2 barnsängar av märket SNIGLAR från Ikea BORTSKÄNKES, mailade direkt om att vi var intresserade, och fick idag svar om att den som hört av sig först (dvs personen innan mig) inte hållt avtalet om att hämta så ville vi var sängarna våra!! 

JIPPIE!!

Åkte in efter middagen och hämtade sängarna, väldigt fint skick, vita, dubbla madrasser i båda sängarna och madrasskydd så jag var riktigt mega glad att vi fick dom!

Hem och ställde iordning den ena direkt åt Max, och jag kan lova, lyckligare kille har nog aldrig skådats!! Han fick en EGEN säng! Han var så glad, hjälpte till att bädda, la sig direkt och bara mös i sin säng! Så fantastiskt underbart att se!! Och så fantastiskt det är med människor som skänker bort saker de inte längre har plats för! 

Den andra sängen kommer vi ställa undan till Ebbisen, när det blir dags för henne att få egen säng! Bästa är nog oxå att de bara är 77 cm breda! De tar ju knappt någon plats! Och när vi väl fått större lägenhet så får dom här två sängarna absolut plats i samma rum utan att ta alltför mycket golvyta! 

Det var dagens enklaste lilla lyckorus! Att hitta gratis saker som man behöver är bäst!! 

Nä, nu blir det boken, imorgon ska lilla Ebbisen firas HELA dagen!!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s