~Bara jag~, ~Hysteriskt~

Så sjukt~

Alltså, jag har skrattat så jag gråtit nu ikväll, pt något så vidrigt som min egen doft!!!! Så sjukt verkligen!!

Stod å bytte trosor i sovrummet nu ikväll, då jag märkte själv att odören, vi kan kalla den ”räka”, anades ifrån mig. In kommer min dotter, rynkar på näsan, undrar vad f**n det är som luktar, och då brast det för mig, jag skrattade högt och tårarna sprutade verkligen på mig!!!! Hon trodde dessutom att det var en prutt, så hon säger till R/pappa att ”mamma får inte prutta inatt!!” Då skrattade jag såklart ännu mer!!! 

Ja, nig om det, förnedrat mig klart nu på min blogg, men vissa saker, hur sjuka de än är, får man banne mig bjuda på! 

Det var allt! Imorgon åker vi hem!! Duscha!! Bada!! Tvätta!! WHOOP WHOOP!!!

Puss

2 reaktioner till “Så sjukt~”

    1. Men eller hur?!? Alltså ibland tycker nästan jag själv att jag är lite rolig, hur nu en äcklig doft från MIG kan ens bli rolig???
      Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s