~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Härligt~

Nu är det påsk~

Fort går det, det går inte att förneka.. Snart är aprilmånad här & vi har 4 barn som alla blir Ett år äldre. Känner nästan hur det kommer svida i plånboken!!

Snart har det gått 1 vecka sen Vera & familj fick sin nyaste medlem, på måndag blir Victor Ture Silver en vecka! Ja, jag säger att det går fort..

Jag är inne i en fas av konstant illamående. Trodde det skulle bli mildare nu, men det har typ dragit igång på nytt. Riktig jobbigt är det, och något som drabbar de flesta som väntar tillökning. 

Igår åkte vi ut hit till landet. Inatt har Ebbisen sovit så himla dåligt! Gråtit och kastat sig till o från hela natten. När hon blev tyst, började Max, när han somnat om då drömmer Noel en mardröm och blir riktigt ledsen han med.. Sen började Ebba… igen… Och inte mycket hjälp av han jag är gift med som ligger ensam i en 120 cm säng bara 1 meter bort, medans jag, E & M delar på en 120 säng.. R hör inte barnen!! Kan säga att jag var mindre glad inatt.. Hoppas verkligen Ebbisen sover inatt, och de andra två killarna oxå..

Imorgon kommer visst Påsharen förbi, har jag hört rykten om, får se om det stämmer..

Nä, nu läsa lite, sen kissa, sen sova!

Jo, träffade Link idag!! Några år sen sist, men lika go som jag minns honom. Och Tessa & Leija oxå såklart! Tack för smycket/berlocken raring!! Jättefin & uppskattad!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s