~Familjen~, ~Förundran~, ~Känslan idag~

En tripp till sachsska såhär på fredagskvällen~

Alltid kul med lite variation på fredagsmyset, inte sant?

Nä, på riktigt nu, Noel fick panik på kvällen vid 18 tiden när han skulle kissa. Det gjorde ont och sved på snorren, och jag riktigt såg i hans ögon hur rädd han blev!! Ringde närakuten i Liljeholmen men dom kunde inte ta emot oss, för dom har inget labb. Blev rekommenderad Huddinge närakut, men då jag inte tycker om det sjukhuset så blev det sachsska istället. Vi kom in vid 20.30 ca. Världens underbaraste sjuksköterska tog emot oss. Pratade med Noel, frågade honom saker och förklarade vad de skulle göra osv. Lämnade urinprov, sen satt vi ner i väntrummet. Sen kom svaret! Gonorre!!!!!!! Så nu vet ni alla barn och ungdomar och föräldrar= Förespråka ALLTID kondom!!!!!!! Hahahaha, vilken humor jag har… Grabben är snart 9 år, klart han inte haft oskyddad sex.. Inte skyddad heller för den delen!!!

Redan 21 kom en sköterska och hämta oss. (Även hon en helt fantastiskt trevlig tjej) Hon kollade, kände osv. En liten lättare infektion under förhuden. Fick tips o råd om hur vi skulle få bukt med det och fick åka hem. Noel tog ett bad direkt när vi kom hem, tvättade rent osv. 

Det var länge sen vi var tvungna att uppsöka akuten med nåt av barnen. Och första ggn för Noel som han kommer att minnas. Blev ändå ett positivt besök för hans del, även om han höll på att dö av fnitter när hon skulle kolla ”paketet”.. Väldigt stolt över hur han klarade av det här läkarbesöket!

Nu är jag så sjukt trött!

Sovgott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s