~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~

Long time, no see~

Eller hur uttrycket nu går. Jag har inte glömt bort min kära blogg, jag har bara haft så mycket annat för mig att kvällarna inte haft tid för bloggning!

Efter jul åkte vi till Gnesta, till ”mitt” stora hus där. Nä, skämt å sido, vi bosatte hos oss svägerskan med familj. Det har varit full rulle med så många barn, men inte så stojigt som jag trodde det skulle bli! 🙏🏻

Den 28/12-15 åkte Vera, jag & de stora tjejorna till Nyköping och shoppade. Lite kul med bara vi tjejer! Hittade kläder i grönt tema (som gällde på nyårsafton) och köpte en liten present till min guddotter Ellie på hennes 2 års dag!     

På vägen hem från Nyköping stannade vi till för en akut-kissning (för mig) och då såg vi och hörde dessa svanar flyga över oss. Nej, det var inte kanadagäss

  
På nyårsafton stod Vera mestadels i köket och jag hjälpte till så gott jag kunde! Det var Jerry, Rickard, Maud, R & jag våra kidz, och självklart Värdinnan & Värdens familj. Mamma kom inte, hon hade blivit dunderförkyld. 

   
    
    
    
    
    
    
    
   
Det var en lyckad nyårsafton som var alldeles lagom på alla sätt! Tack så mycket!

R & Sara åkte hem den 6/1-16. R började jobba på torsdagen & Sara började skolan på fredagen. Jag och Noel, Max & Ebba stannade kvar, då jag var barnvakt åt V & M’s ungar när han jobbade och hon skulle till läkaren. Men på fredag em redan kom R och hämtade oss.. Var väl inte superlycklig över att behöva åka hem, hellre hus än lägenhet. Mer frihet för ungarna. Men visst, det finns fördelar med lägenhet, det finns vissa fördelar med sitt eget hem. Även om jag då trivs förbannat bra i Gnesta! 

Det blev ju verkligen vinter under lovet iaf, Noel var ute en hel del. Åkte pulka med deras grannars barn. 

Max han rullar fram i snön och hatar att åka pulka!

   
    
    
   
Nu har skolan och allt dragit igång igen, jag har inte ännu hittat rutinerna, det är svårt. Max är hemma från dagis, då hans mage inte riktigt är okej. Hade jag lämnat honom hade jag nog lättare kommit in i någon form av rutin, nu är det upp på morgonen, koka gröt, hjälpa till med utekläder på Noel och sen åka med i hissen ner. Sen hem… Sitta o vänta tills minstingarna vaknar. Utfodra och byta blöja, klä på dom & ut med hunden. Sen hem…. Vänta på att R ska komma hem… Sen vänta på ungarna.. Ni hajjar vad jag menar va?

Alltså, skit samma, det är bara så boring att inte ha någon nära man kan hänga med….. 

Ja, det får vara allt. Ska läsa lite innan det är sovdags!

Puss puss

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s