~Familjen~, ~Härligt~

En summering~

Av julafton osv…

24/12~ Barnen sov till 9 nånting! En väldigt härlig julklapp för oss vuxna 😜 Sara, Noel & Max fick sina morgonklappar, som varje julaftonsmorgon innehåller deras julklädsel! Noel gick efter frukost in på rummet och spelade GTA.. Sara tog en dusch, Ebba o Max lekte. Klädde på oss när Sara var klar, gjorde oss i ordning för att åka med lite kärlek & ljus till vår döda kära. 

Men, när vi kommer ner i garaget ser vi att vi fått punktering på högra framdäcket. Kört på en skruv….. SUCK!!! Tack o lov gick det väldigt fort att byta däcket ändå, vi hjälptes åt. Åkte först till min morbror Jonna. Tände ljus och lämnade en glittrig blå jul en.  
Sen blev det Skogskyrkogården och tända ljus för R’s pappa och farfar och gammelfarfar/farmor. Dom fick en fin grön glittrig en.

  
Vi kom hem igen ca 14.45. Lagom till Kalle Anka. Medans vi tittade på det fick jag äran att locka min dotters hår, sen fixa Noel & Max’s hår & tillslut även sminket på Sara. Hann med ”alla” lagom till att Kalle var slut. Då gick vi upp till Svärmor, lämnade av ännu mera klappar och sen gick jag, Noel, Sara, Max & Ellie över till Franke & Mille för att lämna julklappar till dom. 

Vi åt ett traditionellt julbord, väldigt mätt blev man som vanligt.. 

Tomten kom nångång mellan 20-21..

   
    
    
    
    
   
Vi var hemma igen till efter midnatt igen..

Dagen efter, 25/12 mådde jag sååå dåligt! Hade en huvudvärk utan dess like, mådde skit! Plöjde 4 julfilmer på tv och tyckte synd om mig själv. 

26/12 Åkte och bytte Saras jeans hon fick av oss i julklapp. Sen upp till s-holmens centrum, bytte halskedjan jag fick av R i julklapp till en längre, och även behån jag fick, då den var typ i Saras storlek… Undrar lite hur min man egentligen ser mig?? 😆

Noel var på bio med farmor idag. Såg Hotell Transylvanien 2. 

Ja, nu är det skönt att julen typ är över tycker jag.. Fick städat här hemma idag oxå. Vet inte om granen ryker imorgon redan eller om den får stå till efter nyår. Vi åker till Vera & co imorgon, blir ju där över nyår, så nu känns det väldigt skönt att jag hann städa, dammsuga och skura så kommer det kännas skönare när vi kommer hem igen.  

Det var allt från mig för denna gång! 

Till Er Alla Från Mig, GOTT NYTT ÅR!!

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s