~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Mysig Luciahelg i Gnesta~

Ja, som rubriken lyder, så spenderade vi, hela familjen, äntligen en helg i Gnesta!! Det har varit så skönt! Jag har längtat efter mitt andra hem! Efter Blondie och mina fina ”mosters skitar”? Eller vad säger man? Vera är min svägerska… Hennes barn är min mans brorsbarn… Jag kan ju inte säga säga mina syskonbarn?! Jag är ingift moster till dom (och gudmor till en).. En liten fundering jag har..

I fredags var jag på Prima och kollade blodtryck, puls och vikt. Allt såg bra ut, på torsdag ska jag till min läkare och då kommer jag väl få höja dosen till 36 mg. Hoppas det på sätt å vis, för jag tycker inte jag känner av medecinen speciellt mycket. Fast som minsklterska sa, jag äter än så länge en väldigt låg dos.. 

Okej, tillbaka till helgen…. Vi har druckit glögg, bakat och dekorerat pepparkakor, bakat lussebullar, pysslat julpyssel, myst, skrattat, ätit julbord mm. Här kommer helgen i några bilder 🙂
   
    
    
    
    
    
    
   
Som ni ser, en riktigt bra helg! 

Blev Burger King på vägen hem. Gott, mest för att det är så sällan. Har kollat ikapp på Big Brother, å shit vad rolig den där Bella är!! Hon är så helskön så det finns inte! Hoppas fan hon vinner hela maktspelet! 

Imorgon kl 8.15 ska vi vara i Noels skola! Luciatåg!!! Ska bli spännande!! 

Vi höres!!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s