~Dagligt~

Redan (snart) torsdag~

Imorgon kl 14 ska jag träffa min läkare på psyk. Då ska vi nog höja dosen på concerta till den dubbla. Känns spännande. Framförallt med tanke på att jag inte kännt någonting av dosen jag äter nu. 

Ebba började kräkas natten till tisdag. En gång i sin säng och typ 4-5 ggr i vår. Sista ggn var vid 5.30, och när hon sen vaknade vid 9 tiden var hon trött o lite gnällig men annars inga större fel. Inga kräkningar på hela dagen.. Åt flaska, sov mycket. Inatt igen vid 23.30 kom en kaskad till i hennes säng. Alltså sjukt irriterande då det gått typ 17-18 timmar mellan kräkningarna. Sen dess har det inte kommit någonting. Ätit, sovit, lekt, skrattat. Nu ligger hon i sin säng och jag bara väntar på att hon ska börja ulka.. Men hoppas verkligen att det är över.  

När R kom hem från jobbet så åkte vi en kortis till s-holmen. Köpte några klappar till. Vi ska även köra sånt här typ jullotteri, att alla vuxna köper en billig/rolig sak och slår in. Sen lägger man de paketen i hög & slår en tärning, plockar julklappar från högen, sen får man sno julklappar från varandra ,hur som helst, under en viss tid. Så det kan sluta med att En Har alla, några nån, några ingen! Aldrig gjort förut, så det kan bli kul. Så idag hittade R o jag varsin grej, men vi vet inte om varandras 👍🏻

Hittade det sista till Becks och Sara oxå. Nu är julklappshögen stor! 

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s