~Bara jag~, ~En snabbis~

Läkarsamtal~

Träffade min söta lilla läkare, som talar med så söt accent. 

Nu är vi igång. Hon ska sammanställa allt till på fredag, Ringa mig och boka tid för sista sammanställningen ska läsas upp och diagnos kommer då fastställas! 

Jag har ADHD. Jag har psd. Jag har ångest o Depp. För mig är den första diagnosen så sjukt skön att få bekräftad. Där i det svaret kommer svaren på mina frågor att få svar. Oj, knepigt skrivet. Jag hajar. 

Medecin ska sättas igång, tror det blir concerta om jag förstod henne rätt. 

Lite hopp lm framtiden känner jag nog. 

Fick imovane och propavan till natten. Är lite väck i kolan just nu. Inte ätit immo på bra länge. 

Puss

4 reaktioner till “Läkarsamtal~”

 1. Vad skönt att du fick det brkräftat!!

  Hoppas att du har samma tur som jag med concertan, jag var rätt pyton första månaden eller så, ge inte upp på den.. Utan låt den ställas in först så att säga! Jag åt knappt nånting och rasade i vikt.. Men efter 1 månad eller så, så började jag må bättre! 🙂 lycka till!! Kram

  1. Är lite orolig inför medecin just. Rädd att aldrig hitta rätt och må bra, om du förstår hur jag tänker…
   Hur mycket gick du ner i vikt? Går man upp det man gått ner så fort medecinen ”stabiliserat” sig i kroppen? För skulle jag gå ner några kilon skulle jag ärligt bara bli glad.. Men vill inte ha tillbaka det efter nån månad. Hur mådde du dåligt? Alltså på vilket sätt?
   Hon har sagt till mig att jag har adhd. Men på fredag ska hon ha gjort klart sammanställningen och då ringa mig och boka in nästa tid. Det känns som att det är först då jag kommer ta in att jag har en diagnos.
   Jag måste få tacka dig! Du, som aldrig stått mig nära, har visat mig så mycket ömhet, omtänksamhet och stöttning! Jag är så glad för att du finns. Och jag vet att du själv lever i ett rent helvete, och jag tänker på dig väldigt ofta, på årsdagen som närmar sig. Jag tycker du varit med om så fruktansvärt orättvisa ting och önskar dig allt gott! Stor kram till dig Lisa! Och dina Änglabarn! Ni finns i mitt hjärta!

 2. Jag förstår precis hur du menar..
  Oj, jag vägde nästan 150 när jag började och gick ner till 110 på mindre än 6 månader! Men det var nog åxå för att jag var så stor, fanns mer att ta av så att säga…
  Jag gick upp vikten pga graviditet.. Och så kunde jag inte gå ner efter för mitt psyke var helt förstört..

  För mig mådde jag inte dåligt psykiskt, utan där mådde jag bra.. Bara bättre, det var en sån lättnad att kunna ha ett samtal med någon och inte försvinna i egna tankar, kunna styra impulsiviteten på ett helt annat sätt..
  Det var helt mindblowing.

  Däremot så hade jag noll matlust, smaker förändrades (muntorrheten är heeemsk, men prata med läkare så får du tabletter som ser t att man får mer saliv.. Plus då kan man ansöka om att få tandvård, typ tandhygenist…)
  Eftersom att jag inte åt så blev jag snurrig och matt.. Jag kan rekommendera dig, att om du inte redan är regelbunden med mat, att ställa klockor… Nu har ju du barn så jag gissar att ni äter på ett helt annat sätt. Jag måste liksom ha en mat å sov klocka för jag glömmer att äta!

  Nu har ju jag ”bara” add, men skillnaden är ju rätt markant.. Min största förändring var att jag klarade av att göra sånt som jag annars skjuter upp, städning, möten.. Sånt som e så jävla trist.. D e liksom inte problem med medicinering.. Vilket märks markant på mig när jag inte tar och tar..

  Tack! Jag känner att jag inte orkar älta hela tiden, orkar bråka och vara bitter konstant! Jag tog bort det i mitt liv som gjorde mig bitter, eller den som gjorde mig bitter rent ut sagt.. Jag har blivit manipulerad t mkt och vaknade äntligen upp! Jag blev så rörd när du skrev på din blogg när Maja gick bort… Det kan va skönt att ha ngn att bolla med som man inte riktigt känner på det viset heller, men som på nåt sätt ändå förstår.. Tveka inte på att skriva om du undrar över ngt eller så, d e bara att hojta på facebook! Tack, det värmer verkligen!!
  Jag hoppas så in i bomben att det kommer gå skitbra allt detta för dig, vilket jag inte tvivlar på.. D kommer va kämpigt. Men du e inte ensam i allt detta!
  Lycka till!!! Massa massa kramar!

  1. 40 kilo!!!!!!!! 40 jävla kilo!!!!! Det är ju hur mycket som helst!!!! Du fick inte äta concertan undre graviditeten va? Sen när du gått ner och äter medecin går man upp då även av concertan? Eller kommer vikten efter att man har uppehåll under graviditet? Jag skulle Ljubla om 10-15 kilo försvann. Jag kommer söka vänskap med dig på Facebook om det är ok🙏🏻
   Tack igen! Kan inte tacka nog för att du är mitt bollplank.
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s