~Familjen~, ~Virkat~

Virkat~

Jag håller på med en bebisfilt till Ebba, att ha i vagnen. Har hållt på ca 1 månad, och börjar snart närma mig att den är klar! Ja, först fästa trådar, virka en fin kant osv, men sen, förhoppningsvis lagom till första snön, så kommer den värma henne i vagnen! Jag virkar det enklaste som finns. Stolpar! Fram å tillbaka. Men det blur riktigt riktigt fint tycker jag!

  
Den här bilden är ju från när jag precis påbörjat filten, nu har jag gjort den väldigt mycket större. Älskar när ett projekt närmar sig att bli färdigt!! Får ny ork att virka och färdigställa. När man är typ i mitten av ett projekt, så känner jag bara BLÄHÄ, men så helt plötsligt är man nästan i mål 😃

Jo, Ebba har fått 2 tänder till! Nu har hon 6 små nya vita i munnen. 4 uppe & 2 nere! Och idag, på 7 månaders & 15 dagarsdagen reste hon sig själv upp mot soffan!! Inte bara en gång, utan massor av gånger! Bävar nästan inför att hon ska börja gå.. När hon närmar sig 1 känns bättre.. Sara & Max gick båda tidigt. Sara var knappt 7 månader, Max 8 månader. Noel var 11 månader och det är helt okej. Innan är de så små och nyfikna, pillriga och lyssnar noll. Men, vad göra? Kan knappast tvinga ner henne på rygg.. Hon har viljan i kroppen att utforska, och det kan jag inte hindra.    

 Lilla söta skitungen! Min lilla Bebbis! 

  
Idag ringdes Max hem från dagis. Han hade varit så frusen på förmiddagen, inte ätit något, och sen bara lagt sig ner och somnat (han sover inte på dagis, bara vilar) och så kändes han varm. Jag åkte ner och hämtade honom på en gång såklart. Hemma kände jag att han var varm, så feber hade han. Han drack lite, sen låg han bara i soffan. Stackars lille killen. Noel var hemma idag för att han haft en jobbig natt. Så, för omväxlingsskull, har det varit fullt hus här hemma. Lite ovanligt en vardag. Tänk när R börjar jobba igen. Jag kommer bli knäpp av tystnaden. Nä, jag tror nog att det är bra för mig att försöka skapa och hålla rutiner. Lite träning för mig själv. Bra när jag ska börja med medecin oxå. 

Igår var jag inne och bokade våra platser på flyget. Tog de dyraste såklart, med bäst benutrymme. Både dit och hem. Lite skönt att ha sådant klart, redan nu. Ska även gå ut och hyra en airshell till vagnen. Är rädd om vår fina kronan sulky s! Den ska flyga med värdighet. Tittar på bilderna och drömmer mig bort. Tycker det ska bli jätteroligt att resa så många tillsammans. Vi blir 5 vuxna och 8 barn. Jag ser fram emot det mycket. Hoppas innerligt att kaoset i världen lagt sig lite tills dess. Att terrorn mildrats, helst att alla terrorister blivit tillfångatagna, att alla deras nätverk dött ut. 

Ja, det var idag, måndag. Imorgon är det tisdag och jag måste till vc och ta nya blodprover till psyk. Dom jag tog sist hade inte kommit fram rätt, min läkare kunde iaf inte se dom. 😕 Så nytt stick är vad morgondagen bjuder på…

Puss! Godnatt 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s