~Dagligt~, ~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Vad vill Jag bli~

..när jag blir stor??

Tänker mycket på det nu för tiden. Jag skulle nog faktiskt kunna tänka mig att helt byta inriktning! Börja plugga och verkligen bli något som jag brinner för. Har ju min stora dröm att bli barnmorska! Det är ganska lång utbildning, men vilket otroligt arbete! Både på Gott & Ont!! Sen tycker jag att pharmaceut verkar skoj. Alltså jobba inom Apotek! 

Jag vill nog inte vara barnskötare resten av livet! Det är nog inget min kropp eller mitt sinne skulle klara. Jag har redan små ångest över att återgå till arbetet, och jag har rätt att vara borta från jobbet i 5 år nu när Ebba kommit, och utbildningen på det sistnämnda är 3 år, 180 hp & 10 veckors praktik på apotek. Jag vill verkligen komma på vad jag vill göra! Något jag kan känna mig stolt över. 

Visst är mitt arbete idag väldigt viktigt, men oxå satans tungt. Och stressigt. Och otacksamt vad det gäller löner och arbetsförhållanden. Inte ens en kisspaus hinns ibland med, jobbigt då jag är kissnödig väldigt ofta. 

Idag kom jag iaf äntligen iväg till banken med Sara! Nu har hon fått eget konto. Vet ni, det är fruktansvärt att inse att hon är stor nog för eget konto?!? Snart flyttar hon väl hemifrån?!? Min dotter, min förstfödda, blir stor så fort! Ser ut som en ung kvinna och beter sig som en, fast ibland som en snorunge!! Men att stå där med henne, se henne skriva under blanketter, visa sitt pass osv, det kändes i hjärtat. Tror hon kommer att spara pengar nu inför resan. Så kanske hon har lite egna fickpengar när vi åker. 

Käkade på The Whistler i Örnsberg idag, första gången för mig. Tog en cheeseburgare och den var såååå god! Köttfärsen var verkligen så god kryddad och saftig och god! Kommer nog gå dit igen och äta någongång. 

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s