~Dagligt~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~

Det går framåt~

Max börjar äntligen trivas på förskolan!! Igår hade han varit glad hela dagen, sprungit och skrattat, lekt, klättrat ich pratat! Känns ofantligt bra i hjärtat! Och han bryter inte ihop nr jag hämtat, varken igår eller idag! Utan han blir bara glad och kommer springande och kramar om! Så himla skönt!  

Bilden är tagen nu ikväll.. Han sitter och sover.. Nyklippt och vacker! Min fina kille.. Den här ⬇️ är från igår! Max tyckte det var så roligt att Snufflan nu sitter helt själv!

  Det går verkligen så fort! Kan knappt förstå vart dessa 6 månader tagit vägen? 

 
Här sitter hon och inspekterar de nya Tossorna jag virkat till henne!   

Idag fick tossorna sällskap av små vantar!! Så sjukt roliga och lätta att göra! Har i get mönster att dela med mig av, utan har hittat på allt eftersom, repat, gjort om, repat igen osv. Tillslut blev jag riktigt nöjd med resultatet. Synd att garnet tog slut, annars hade jag nog gjort en mössa till henne oxå. 

Idag fick mina naglar sig en liten makeover. Tog bort det värmeskiftande gellacket och ersatte det med ett lätt rosa och glittrigt gellack. Men, så skulle jag rensa avloppet i badrummet och då råkade jag paja en nagel, så den måste jag ficka imorgon på dagen. Imorrn kväll ska vi ändå bort till Härad straxt utanför Strängnäs och gratta Jerry. På lördag ska Noel på kalas, söndag är det fotbollsträning och sen är en ny vecka igång igen. Kan inte veckorna gå lika snabbt som helgerna? 

Nä, nu blur det Sagan om Isfolket i öronen innan ögonen går i kors! 

Puss 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s