~Förundran~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Bvc, Bup och kycklinggratäng~

Det har varit vår dag. Robert fick dock ta BUP ned Noel idag kl 13.00, för Ebba hade bvc 13.30. Självklart glömde min man hälften av vad vi behövde ta med BUP, så jag fick ju ändå ringa dit på em och be hans läkare ringa mig.. Som vanligt! 

Ebbisens besiktning gick bra!! Lång tjej, hela 74 cm redan! Vikt 8575, hon går inte längre upp, utan börjar helt plana ut på viktkurvan, medans längden pekar rakt uppåt! Hon klarade läkarkollen galant! Kan allt dom ska kunna. Nu tar jag sådant med en klackspark, alla barn är olika! 

Har virkat mina första små tossor idag! Grymt stolt över mig själv! Jag har väldiga svårigheter med att läsa mönster, så jag måste typ titta och virka av, eller försöka själv och repa/göra om/göra rätt!   

Men dom här blev jag väldigt nöjd med!! Första gjorde jag om ca 3-4 ggr innan jag blev nöjd. Skulle först bli tofflor till mig själv, men gav upp 😂 Iaf för idag..

Måste sova..

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s