~Dagligt~, ~Förundran~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Materiell LYCKA~

Ja, för första gången i mitt liv upplever jag sådan enorm lycka över en sak! En sådan simpel sak som en bäddmadrass!! Jag var ju på Ikea idag med dom två minsta barna och min mamma! Vi gick runt och kika, mamma skulle köpa en så läcker taklampa till vardagsrummet..   

 Den är riktigt läcker den här lampan. Du kan genom att dra i ett snöre ställa den i 3 olika lägen. Jag är bra sugen på en jag oxå, men för 700:- får det vänta ett tag! 

Jag köpte ett diskställ i stål, ljus (såklart) och diskborste. Och världens sötaste små lampor. Ser ut som päron, kostade 3:- för 2 st. 

  
 Perfekta som myspys belysning på kvällen. Eller om man ska duka bordet fint, kan dom stå med där oxå.. Lite roligt att man bara skakar päronet för att tända/släcka!

Sen kom vi till F Y N D H Ö R N A N !!! Min absoluta favvoavdelning på Ikea! Och tur som det var hade de just idag 50% på alla sängar/sängtillbehör! Hittade en bäddmadrass, stor och hög & väldigt tung som var nedsatt från ca 3000:-.. Nu la min mamma ut åt mig, men jag blev helt salig! Jag har alltid velat köpa en riktigt fet bäddmadrass, sängen blir så mycket mer inbjudande på nåt sätt. Och sällan man hittar nån på 180*200 idag då 160 blivit det nya 180. Och det är väl inget fel med det, men vi måste ha en stor säng. Stor familj=stor säng. Sen kan jag tycka att 160 är riktigt snyggt, men jag älskar min 180 säng och kommer nog aldrig byta. Jag tillhör dom där som behöver mitt space även när jag sover. 
Iaf, den här bäddmadrassen är såååå underbar! Så mjuk! Och ändå ger den verkligen avlastning för kroppen. Jag känner mig ombonad och omhändertagen när jag ligger i den. Känner trygghet! Och materiell lycka

Ska bli kul att se vad R säger på söndag då han kommer hem :). 

Nu måste jag ta och knoppa, kommer bli fullt ös imorgon. Tänkte ta mig till nån park med Max. 

Puss & Hej

2 reaktioner till “Materiell LYCKA~”

 1. Å den där lampan kolla vi oxå på. Tänkte ha den över stora matbordet eller i trappan. Men vilka söta små päronlampor. Ja de va billiga. Va härligt med en ny bäddmadrass, skulle oxå vilja ha en tjockare. Hoppas allt är bra annars. Saknar dig. Kram kram 😘😘

  1. Den lampan är grym, men mamma blev lite arg då hon öppnade kartongen. Det var typ 800 små lösa delar som skulle monteras ihop 😂😂
   Helt ok annars, själva??
   R börjar bli sjuk igen. Skit nojjig att han ska åka på samma en gång till..
   Saknar dig oxå. Kraaaaam pusss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s