~Dagligt~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

Virktokig~

Ja, nu är virkningen igång igen. Tänkte jag skulle ha pausat efter att jag gjort klart Nolles mössa, men så kom jag på att Sara vill ju ha en oxå. Tyvärr kom inte mitt svarta reflexgarn fram till mig!! Gör mig väldigt väldigt ledsen.. Hon som skulle köpa det svarta och rosa åt mig och sen skicka till mig, la bara ner det rosa i ett kuvert och skickade, när jag frågade henne om mitt svarta garn, påstod hon att hon glömde lägga ner det och skicka! Så hon bad om ytterligare porto pengar och skulle skicka det svarta garnet. Det var för 1 vecka sen.. Så jäkla ledsen. Då ”mitt” Netto där jag bor inte hade någon annan färg än grönt.. Jag som verkligen ville virka in reflexgarn även i Saras mössa. Känns surt. Det rosa garnet kostade 22:-. Jag förde över (betalade för 1 svart, 1 rosa) sammanlagt 22+22=44:- plus portot 14:- = 58:-. Sen ytterligare 14:-. Alltså har jag för ETT 50 grams nystan betalat 72:-!!!!! Det är tråkigt att jag är så satans godtrogen och litar på människor! För 72:- kunde jag köpt mycket annat garn… Å det här Netto garnet är helt omöjligt att få tag på 😕

Så nu blir Tuttans mössa en helt vanlig och tråkig mössa..

  
Färgen på garnet är mera som på övre bilden. Går i färgen Mild Ljung. Märket TANIA. Acrylgarn. Jävla kamera, så fort blixten tar så blir färgerna helt förvridna.. 

Jaja, nog om virkning! Som om ni bryr er om sånt lixom.. 

Imorgon blir jag gräsänka över helgen. R ska till Jerry och…ööhh… leka säger vi. Nästa helg ska vi dit hela familjen och gratta honom. Men vi åker dit på fredag kväll, då Noel ska på kalas på lördagen. 

Imorgon på fm ska jag och våra två yngsta åka med min mamma till Ikea och strosa runt. Det är ganska roligt faktiskt! Se vad som är nytt, gå och bli avis på alla som shoppar, känna sig ännu mera fattig än vad man är, lukta på alla doftljus, ja, typ så.. Kanske skulle börja tigga på gatorna för att ha råd att leva i välfärden här i Svetige… Ironi!!

Nä, vet inte vad för knepigt humör jag är på idag.. Ena stunden hyper, tankar som går, nästa sekund så vansinnigt trött att jag inte kan hålla ögonen öppna! 

Men tror ni jag är trött nu???

Nej, såklart inte.. Och propavan skiten jag ärter funkar bara när det känner för det känns det som..

Äsch.. GoodNight!
 

6 reaktioner till “Virktokig~”

    1. Åå jättegärna! Nej jag har inte varit på Netto i Södertälje. Du får gärna kolla! Jag kan inte betala dig förrens den 18/10 dock. Har riktigt ont om cash just nu..

        1. Vad snällt av dig. I första hand är det svart jag vill ha, men även vitt eller blått, lila om det finns!

  1. Appropå propavanen så berättade min arbetsterapeut en ggn att när man man har oftast ett fönster på var 4:e timme där man kan somna… När man tvingat sig uppe under de tiden man var som tröttast för att typ ”bara göra nåt mer” så missar man d, å d kan ta upp t 4 timmar t man kn somna igen… För mig e d kanske inte 4 timmar men jag käkar melatonin + propavan samtidigt å d skiter jag i att sova när jag e som tröttast så tar d en jävla bra stund innan man somnar igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s