~En snabbis~, ~Känslan idag~

Tand 3~

Nu har Ebbisen knäckt fram tredje tanden i överkäken. Tror den fjärde kommer vilken dag som helst, hon är så svullen i tandköttet! Stackarn! Men så tapper ändå. Gnäller inte alls..

Max har det fortfarande riktigt tufft med sin inskolning på Dagis! Imorse var han helt förstörd! Grät så tårarna sprutade, skrek ”mamma mamma”, vred sig när skorna skulle på.. Jätte jobbigt. Framförallt för honom själv. R lämnar just nu så hämtar jag. Men idag när jag hade hämtat honom o gått ut i hallen för att sätta på honom skor började han igen att gallskrika! Precis som han gjorde på morgonen. Han sparkade av sig skorna t.o.m. Riktigt ledsen var han! Eller kanske mera arg.. Tycker inte alls om den här perioden i hans liv. 

Efter middagen idag gick vi ner till gammelfarmor o hälsa på. Länge sen.. R har varit så himla sjuk så vi har inte velat gå ner. Ja, R har inte orkat heller. Men det var trevligt. Hon är lite rolig faktiskt. Hon glömde bort att Ebba satt i mitt knä och att hon hälsat på henne, så helt plötsligt börjar hon trava ut i hallen med rollator och allt för att hälsa på Ebbisen i vagnen (!!), när hon sedan upptäckte sitt misstag brast hon ut i gapflabb!! 

Idag var R o jag, Ebba o lunchade på Pizza Hut i Heron City. Men fy vad äckligt det är! R tog pizzabuffen. Jag tog Dagens pasta som var bolognese. Jag fick typ burkköttfärssås!!!! Så otroligt äckligt. Dessutom var min mat knappt fisljummen. Näe, ingen höjdare alls. Det gör vi inte om. 

Jag har så ont i min axel av allt virkande. Så idag har varit en vilodag från virkandet, väldigt jobbigt. 

Puss Hej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s