~Dagligt~, ~Känslan idag~

Suck~

Är det inte så typiskt?!? Max har feber! Feber= inget dagis!! För min del gör det ingenting att han är hemma, snarare tvärtom, men, då han haft det så kämpigt med inskolningen och idag faktiskt klarade av en hel dag utan några större svackor, känns det så himla tråkigt att han ska bli sjuk och efter helgen blir det som att börja om allting igen.. Men vad ska man göra? Har man feber ska man inte vara på dagis. Punkt

Annars har det inte hänt mycket här idag. Vi har haft tvättstugan, R träffat sin läkare på vc, jag har dammsugit, skurat golv. Ziri löper och det är så snuskigt när man hittar små mini blodfläckar överallt på golven. Efter maten badade Ebba med Sara. Ebba är som en vilde i badkaret, sparkar, sprattlar och tjuter av förtjusning. 

På lördag ska jag på fest! Hos en barndomskompis i hennes nya lägenhet! Ska bli superroligt! Träffa folk från Ösmo, Nynäshamn, sorunda.. Det har varit ex antal år sen jag var där sist. Blandade känslor dock, både kul men oxå riktigt jobbigt inombords. 

Imorgon, om det hinns med, ska jag försöka hitta på någon inflytningspresent till henne. En orkidé är givet att ge! Hon delar nämligen favoritblomma med mig! Sen önskade hon sig köksgeråd. Nåt ska jag nog lyckas hitta på! 

Ikväll blev abstinensen för stor.. Jag kunde inte hålla mig borta från virkningen längre! Nu blir det en mössa till mig! En med reflexgarn i. Så man syns i mörkret ordentligt! 

   
Det rosa garnet, som ser ut att ha vita streck i sig är reflexgarn. Varvar det i halvstolpar med ett underbart tjockt och mjukt garn från Rusta! Den kommer bli snygg som attans tror jag! Och viktig! (Med tanke på reflexen) Tänkte virka mig halva benvärmare i reflexgarn oxå, fast i svart då, som man kan trä på sig på kvällarna då man går ut med Ziri. Enkelt att ta på sig både om man har gympadojjor eller stövlar. 

Nä, nu blev jag trött!

Puss  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s