~En snabbis~

Aktiviteter~

Igår körde jag Sara till hennes dans i Huddinge. Medans hn var inne o dansa så satt jag i bilen o lyssna på ljudbok och virkade. Ett par torgvantar hoppas jag på. Idag hade Noel fotbollsträning vid 17.30-19.10. Satt återigen i bilen o lyssna ljudbok o virkade. Det verkligen öste ner regn under hans träning, tyckte nästan lite synd om killarna. Men Noel var så glad när han kom till bilen o var hel sjöblöt. Ringde R när vi åkte från Linnea och bad honom börja tappa upp ett varmt bad åt Noel. Så direkt vi kom hem kunde han hoppa i o värma upp kroppen 🙂 Max badade med sin storebror. 

Imorgon har jag psyk. Lämna in mina papper. Se vad som händer.. 

Ha det gott!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s