~En snabbis~, ~Känslan idag~

Så dålig humor~

Alltså, såg nyss ett klipp på Facebook, hahaha, ett kattklipp, hihihi, och jag satt självklart på toa när jag tittade, så nu måste grannarna tro att jag blivit helt tokig, hahaha, jag skrattade så jag riktigt TJÖÖÖT!!! Jag har verkligen så sämst humor!! Inte nog med att jag är lite trög oxå, såg klippet 3 gånger på raken och skrattade bara mer och mer, högre och fruktansvärdare!!! Hahahaha!!! Katter är förbannat roliga djur, det går inte att komma ifrån. Roligare än hundar!! 

Idag hade jag BUP med Noel. Det gick bra. Jag trodde han skulle gått upp lite i vikt till det här besöket, då han varit medicinfri hela sommaren, men Nej, vikten står stadigt på 22,8 kilo. Inte mycket på en 8 åring. Men nu ska vi sänka dosen ett tag och se om det hjälper, annars är steg 2, att byta medecin. Vi får se om en månad. 

R hade läkarbesök idag, återkontroll efter lunginflammationen, och smärtan i armen/axeln. Fick nya värktabletter & tog nya blodprover och förlängd sjukskrivning.. Herregud vilken massa skit han har åkt på i&med den här dubbelsidiga lunginflammationen och bakterieinfektionen. Helt sjukt. 

Själv har jag som sagt haft bup, sen hem och virkat klart Max docka.. Blev lite bättre än den jag gjorde till Ebba, men är ändå inte nöjd..  

Fast ungarna är nöjda, och det är ju huvudsaken egentligen! Max ska ha med sin till dagis säger han :). 

Annars, jag har åkt på sådan irriterande hosta. Riktigt jävlig rethosta. Skit jobbigt! Jag bara vägrar bli sjuk. Har inte tid. Imorgon tänkte jag, om orken finns, rensa ut massa skit här hemma. Kolla igenom vinterförrådet med kläder, rensa ut det som inte ska vara kvar och kasta. Få bort trasiga leksaker, ja, rensa ordentligt. Hoppas jag känner mig lika taggad för det imorgon. 

Nästa helg ska Sara ha födelsedagsmiddag/tjejmiddag för sina kompisar. Så skulle gärna få plockat grundligt inför det. 

Hej hopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s