~Härligt~, ~Känslan idag~

Främmande~

Ja, idag dök fina Tessa in!! Bara sådär lixom. Händer ju inte så ofta, men jäklar vad uppskattat det då blir när det händer!!

   
   
Väldigt roligt! Fina vän!!

Annars idag har det blivit att åkt o handlat blöjor och ersättning. Dammsugit, lagat mat. Badat Ebba, duschat mig själv. Rastat vovve. Det finns något att göra typ hela tiden om man vill. 

Virkat!! Det har jag oxå hunnit. Den riktigt fula dockan jag gjorde till Ebba…

 
….blev konstigt nog Maxen jätte kär i och lite avis på, så jag har satt igång att göra en till honom med. Fast den går i blått o vitt, kommer ha en mössa och hängslen. Han har lixom gått här hemma med Ebbis docka under armen och sagt ”Baxs gocka” (Max docka) och då fick jag dåligt samvete. Så på  några timmar har jag fått klart kroppen, huvudet och 2 ben. Imorgon gör jag armar och sen ska den bara sys ihop 🙂 Hoppas han kommer bli glad!

Morgondagen bjuder på BUP besök 10.30. Får se vad vågen visar på honom. Hoppas på uppåt!!

Puss kram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s