~Härligt~, ~Känslan idag~

Idag har varit en riktigt bra dag~

Straxt efter att jag och Ebbisen klivit upp ringer det på dörrklockan! R & jag tittade på varandra och undrade vem det kunde vara! In kom hela Familjen Tekkel-Lord!!! Such a surprise!!! Mycket trevligt! Dom kom med bulla och souvenirer från Cypern! Jag fick en fantastisk liten Elefant! Max och Ebba varsin kopp med sked på handtaget, Sara en ljusblå ask med spegel i locket, Noel …. ”Öööhhh, Vafan heter en sån???” Ni vet, en sån här glaskula med motiv och glitter & vatten i som man kan skaka på… Skitsamma, fin var den iaf! Robert fick en sån där hjälm, ööhh, har hjärnsläpp just nu. Men sån som romarna hade typ.. Vi tackar och bockar!! Det var väldigt trevligt att dom kom förbi, även om det var för en snabbis, synd oxå att varken Sara eller Noel var hemma..

Sara har varit på Gärdet idag och träffat både dam/herr A-laget för Djurgårdens fotboll! Hon kom hem med autografer, selfies med spelare, fotboll och vattenflaskor! Haft toppen kul verkligen! Noel var med kompisar vid skate-rampen vid mälarhöjdsskolan. 

När Kåka & Co åkt hem fick jag ett ryck! Gjorde vad jag hoppades orka i förra blogginlägget!! Jag verkligen STORstädade!! Rensade hallen på skor, urvuxna kläder, udda vantar osv. Det blev en proppfull sopsäck!! Sen gick jag läs i vardagsrummet samt balkong! Blev 2 sopsäckar.. Fan vad skit vi hade under soffan. Fattar inte hur vi kan låte det ”växa” med skut därunder länge! Under soffan borde man städa 1 gång i veckan!! Iaf, Sen in i köket, plockade bort alla köksmaskiner som stått i kartong under fönstret pga platsbrist, rensade ur ett överskåp och fick vackert in juice centrifugen och degmaskinen där. Kastade trasiga matlådor och sånt som saknar lock osv. Möblerade även om vid mathörnan. Ändrade bordet, så nu får vi alls 6 plats mycket bättre! Hoppas jag.. Det blev fint iaf 😜

Dammsög och skurade golvet i köket säkert 3 ggr innan jag var nöjd. Men det kändes på luften här hemma att man verkligen rengjorde ordentligt. Efter den här städningen som varade i ca 3 timmar aktivt, dog min rygg litegrann.. Släpade med Max hjälp ner 5 överfulla sopsäckar i grovsoprummet. Även om jag hade ont så måste jag erkänna att SATAN SÅ NÖJD JAG VAR EFTERÅT!!! Det blev såååååå fint hemma!! 

Mamma kom hit runt 16, hjälpte henne klippa Pepzis klor och hon hjälpte mig klippa Ziris. Sen tog vi en promenad med doggsen, Max fick springcykla. Träffade på Sara & Jossan ute i regnet! 

Ja, det har varit en riktigt bra dag!! Känner mig nöjd. Och satan så sugen jag var på en öl efteråt, men 3 koppar te och stora glas vatten dög minst lika gott! 

Nu ska jag ta en ciggis och sen lyssna vidare på Sagan om Isfolket via Storytell.

Puss kram 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s