~Dagligt~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

Så typiskt~

Imorgon skulle Smarres första hela vecka på dagis börja, men under helgen har han hunnit bli sjuk. Han hostar, låter exakt som krupp, snorar och nyser, är låg och trött. Han skulle helt enkelt inte palla med en heldag på föris. Ringde ikväll redan och skjukade honom via telefon. Slipper jag tänka på det imorgon. Ebbisen är oxå dålig, hostar och skrovlar över bröstet, så för att bara kolla hur dom mår så tänkte jag nog ringa vårdcentralen imorgon och boka tid för båda två. 

Igår, lördag, var jag, R, Ebbis,Smarre,Noel & Noels kompis Viggo på västertorpsmarknad. Det var lite extra i år då de firade något jubileum. Vi mötte upp mamma, Kentha och Peter där. Ja, eller mamsen tog ett varv med oss, Kentha & Peter drack öl 😂 

Jag hittade lite olika små fynd av privatpersoner olika stånd, bla strumpor till Max & Ebba för 1:- st, lite andra kläder till dom båda, en tavla med en söt text om att vara förälder, dvd-filmer, små bilar till Smarre. Noel & Viggo fick brända mandlar, samt fiska fiskedamm, så även Max. 

Idag var det 2kilometers loppis i Aspudden. Jag har inte gått på den något år, och igår pratade jag och mamma om att vi skulle gå i år, men så har ju regnet verkligen öst ner hela dagen. Jag kände inte för det då faktiskt.. Men jag älskar verkligen när regnet bara öser ner, man sitter inne, dricker te, hör smattret mot rutan.. Tycker det är grymt mysigt!! Sara & Noel har inte störts av regnet iaf, de har sprungit ut och in här hela dagen. Tror Noel har kommit hem och bytt byxor typ 3 ggr för att de blivit blöta 😂😂, då har han iaf haft kul!! 

Medans det var fritt från de stora barnen passade jag på att Storstäda lilla & stora hallen. Blev en otroligt stor förbättring, kändes mycket trevligare att komma in och se skillnaden. Vek även in rentvätt i respektives garderob. Möblerade om bland Smaskens lekhörna i vardagsrummet. Han har två Ikea-möbler med lådor som stod så knasigt förut, blev så trångt och inte alls bra, men nu blev det bättre. 

Har även hunnit fortsätta på min cocoon, som nu är ihopsydd och jag har påbörjat luvan!!! Har ännu inte helt kommit på hur jag ska göra den, men jag tror jag löser det allteftersom jag virkar. För att börja något nytt projekt så ville jag virka en kanin, men hittade inga lätta mönster att följa, så jag bestämde mig för att prova göra en African Flower & det gick inte så bra. Eller det blev någonting, men jag har gjort fel ett varv typ i mitten så det sket sig vid sista varvet.   

Den här är virkad i Polly-garnet från Rusta. Formen ska bli en Hexagon och det kan man tydligt se att den här inte blev. Men imorgon hoppar jag på det igen och hoppas på bättre tur och får det rätt. Hade tänkt att göra många blommor och sen sy ihop till en flodhäst eller elefant. Får se hur långt jag kommer. Min cocoon blev iaf väldigt stor. Det var stor jag ville ha den, för att slippa ”rump-påsen” och den slapp jag åtminstone. Den kommer nog vara sjukt mysig på kyliga dagar att gosa in sig i :). Ska i framtiden göra en helsvart oxå :). 

Imorgon är tanken att Ebbisen ska få sitt 5 månaders vaccin, men vette sjutton om det är så bra när hon är så rosslig och hostig. Får rådfråga doktorn om det. 

Jaha, nähä… Om jag skulle ta och läsa några sidor nu kanske! 

Ha det så fint! 

Pöss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s