~En snabbis~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Känner mig…. ”mensig”~

MORR!!! Spott!!! %%€#£@#% TVI och äckel…. Kanske inte men det känns fan så.. 

Idag kom nämligen min mens tillbaka!! Knappt 8 veckor efter att Ebba fötts!! Det är helt sjukt!! Snacka om att det verkligen stämmer att amningen håller mensen borta! Så nu är jag alltså FERTIL igen oxå! Suck!! Inget sex under juli månad mellan oss! Inte en bebis till i APRIL 2016! ALDRIG

Visst, älskar våra barn, kan nog ev kanske, om det vill sig så, kunna tänka mig ett barn till! Ett femte barn. Men inte nu! Inte om ett år! Vill läka helt, njuta av Ebbas bebis tid, bestämma mig för vad jag ska bli när jag blir stor! Ska jag plugga till nåt? Ska jag fortsätta jobba som barnskötare? Ska jag bli hemmamamma? Kanske satsa på en hobbie och sälja saker jag själv gjort hemifrån…?? Många tankar och många bitar ska passa för att det jag vill göra ska kunna förverkligas! Kanske plugga till Sjk-syster! En början till barnmorska :). 

Det är en annan dags gåta att klura på.. Det där satans livspuzzlet.. Inte mitt i natten när man ligger med mensvärk! 

Imorgon åker R till landet oxå. Mindre skoj att bli ensam hemma med barnen och denna jävla värk, men vad gör man? Mamma kan inte komma och hjälpa mig heller, hon är på konferans, kommer hem på lördag! På nationaldagen! 

Den ska firas med jordgubbar och glass! Det är vår tradition. För mig och barnen i år dock!! 

Måste nog fan ta en värktablett ändå..

Puss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s