~Känslan idag~, ~Men USCH~

Tuff dag~

Som rubriken lyder, har varit en riktigt tuff dag idag! Ebba har inte kunnat sova någonting idag, dels för att storebror Noel varit hemma från skolan och han har varit medicinfri och härjat ordentligt och prövat mitt tålamod både 1 & 77 gånger!! Det har drabbat Ebba hårdast.. Tillslut kunde jag inte ens lägga ifrån mig henne 3 sec innan hon totalt bröt ihop. Så det blev på med bärsjalen och då somnade hon snabbt och sov iaf 30 min.. 

  
Lill-Snufflan 💜

I helgen ska R till landet. Gräva ner tunna för avloppet. Hoppas han fixar det bara, för när Sara haft sin skolavslutning är tanken att jag och mamsen ska åka ut med mina kids dit och bo några veckor! 

Nu hoppar vi från ett ämne till ett annat..

Tänk att Ebbisen hunnit bli 2 månader redan!!! 

 Den här bilden är tagen på 2 månaders dagen 1/6-15 :). Lilla gofisen! 

Så byter vi ämne igen.. Hmm, morsdag var ju nyligen. Den firade jag själv! Inte på ett bra sätt heller. Jag drack vin! Alldeles för mycket vin! Något jag inte tänker göra om! Nu är det nog! Jag och alkohol går inte hand i hand helt enkelt.. Har insett det själv nu.. Skulle aldrig skriva här om det inte vore så att Jag verkligen inser mitt problem! 

Tur att jag fick en juice centrifug av R i julklapp!! Kan jag dricka fräscha och nyttiga juicer i sommar! Lägga om kosten lite och kanske samtidigt boozta mig själv! Låter riktigt bra tycker jag! 

From now on, är jag en renare och på väg mot en helare Hanna! 

Puss på er!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s